ΝΔ κατά ΕΡΤ: Εχει καταντήσει ένα χυδαίο κανάλι παραγωγής fake news

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

11|04|2019 | 15:35

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της ΕΡΤ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την κάλυψη των όσων είπε σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου.

Οι δηλώσεις Αθανασίου

Αφορμή για την επίθεση ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμος Αθανασίου σε ερώτηση αν μια ενδεχόμενη μίζα σε κάποιον υπουργό εμπίπτει η όχι στον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Αν παραγράφεται δηλαδή , αφού είναι ένα αδίκημα που εμπίπτει στα καθήκοντα του υπουργού, η είναι ένα αδίκημα επ΄ ευκαιρία των καθηκόντων του, και συνεπώς δεν παραγράφεται.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου απάντησε ότι είναι στα καθήκοντα αφού «δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός. Πιστεύω ότι είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων του διότι αν δεν ασκούσε τα καθήκοντα δεν θα τα έπαιρνε».

https://www.iefimerida.gr/politiki/nd-ert-ehei-katantisei-hydaio-kanali-fake-news
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και στα Συριζαικα απλα ελληνικα η δηλωση οτι η δωροδοκια υπουργου αποπειραται και πραγματοποιειται επειδη ειναι καποιος υπουργος το ιερατειο -υπογειο την ”εξημεσε” οτι οι λαλησαντες κ.κ. Βενιζελος -Πανεπιστημιακος συνταγματολογος , δημιουργος του αρθρου 86 και του σχετικου νομου – και Αθανασιου πρωην εισαγγελευς εφετων, δηλωσαν κατηγορματικα οτι ειναι υπερ της δωροδοκιας των υπουργων ,οποτε -με λιγη σκεψη -καταληγεις οτι ουδεποτε θα σταματησουν οι δωροδοκιες των υπουργων , που δεν θα τιμωρουνται κιολας , παρότι θα καταργηθει το αρθρο 86 στην επομενη Βουλη.
    Την πατησαν αμφοτεροι οι λαλησαντες ειδικοι ,επειδη νομιζαν οτι απευθυνονται σε μεταπτυχιακους σπουδαστες στο ΣυνταγματοΠοινικο Δικαιο , ενω συνωμιλησαν με μαθητες των Τεχνικων Λυκειων (ΤΕΛ), που θελουν χιονισει ,βρεξει να τιμωρηθουν με νομους που δεν θα εχουν αναδρομικη ισχυ και αν ακομη αναθεωρηθει το αρθρο 86 του Συνταγματος , με την παμφηψια των βουλευτων.
    Ειναι σαν να θελουμε να τιμωρηθει ενας εγκληματιας για πλημμελημα μετα την 5ετια της παραγραφης ,ετσι απο γινατι και για να γινει το δικο μας.
    Και ολο αυτο το λεμε και κρατουσα επιστημονικη αποψη.
    Ε.. δεν μπορει θα συνεχισθει ο διαλογος και με τους δικηγορικους συλλογους , που δεν θα ”βγει σε καλο” για την κυβερνηση.
    Ομως τις σημερινες εντυπωσεις τις κερδισε κατα κρατος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα