Να απαιτήσουμε δημοψήφισμα για το όνομα “Μακεδονία”

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη.

Τα πράγματα εξελίσσονται με τρομερά επικίνδυνο τρόπο για την Ελλάδα. Χάνουμε τα ΙΜΙΑ και κάποιοι εξακολουθούν να διακατέχονται από ανεπίτρεπτη, για τις ευθύνες τους, αφέλεια, ενώ καταφεύγουν σε θλιβερές μεθοδεύσεις, δήθεν σωτηρίας τους, τολμώντας να χαρακτηρίζουν το πρωτοφανές μεγαλειώδες συλλαλητήριο, για τη Μακεδονία, ως……απογοητευτικό για τους διοργανωτές! Αυτή η γελοιότητα αποκαλύπτει τα πάντα, και φευ, όχι απλώς εθνομηδενισμό. Αποκαλύπτει, φόβο, αδυναμία κατανόησης της πραγματικότητας, ασύγγνωστη αφέλεια, αλλά και εμφανή προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού….για πολλοστή φορά!

Οι Έλληνες ανέχθηκαν (κακώς, κάκιστα βέβαια) πολλά μαρτύρια που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, και έχουν ακόμη μπροστά τους, συνέχειά τους, και όχι όπως υποστηρίζουν οι κυβερνητικοί, βελτίωση, ανάπτυξη, έξοδο σε αγορές και άλλες παρόμοιες, για την απελπιστική ελληνική περίπτωση, ουτοπίες.

Με τίποτε, όμως, δεν θα δεχθούν , οι Έλληνες να χάσουν τη Μακεδονία, γιατί ο καθένας γνωρίζει ότι χωρίς αυτήν δεν υπάρχει Ελλάδα. Η επιχείρηση της απώλειας της Μακεδονίας αρχίζει με το όνομα, και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, ας ανατρέξουν στους χάρτες, που κυκλοφορούν οι Σκοπιανοί, και όχι μόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιοι κρύβονται πίσω από το αστείο, όντως, επιχείρημα ότι “ο εχθρός μας δεν είναι τα Σκόπια, αλλά η Τουρκία”, και επιτρέπουν στον εαυτό τους να παίρνει ύπνο βαθύ, ενόσω όλα μα όλα ταυτόχρονα πορεύονται εναντίον της χώρας μας. Χρησιμοποιούν, συχνά αυτοί οι κάποιοι και άλλο ανυπόστατο επιχείρημα χαρακτηρίζοντας ως…..”συνωμοτικά” όσα δεν τους αρέσουν, όσα δεν ξέρουν πως να τα αντιμετωπίσουν. Και αγνοούν, ότι μετά τις συντριπτικές αποκαλύψεις Snowden-Assange, πρέπει κανείς να ψάχνει με κερί αυτά που δεν είναι συνωμοτικά στη ζωή μας.

Ως εδώ και μη παρέκει λοιπόν! Το όνομα δεν πρέπει να δοθεί , γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Και μια και δυστυχώς οι αρμόδιοι μας αποφάσισαν περί του αντιθέτου, χρειάζεται ένας γενικός ξεσηκωμός, αν θέλουμε να εξακολουθούμε να υπάρχουμε. Να απαιτήσουμε ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ για το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλυτερα να μη ρισκαρουμε δημοψηφισμα ,για να μη χωρισθουμε σε Ελληνες με την Ελληνικη σημαια και σε Ελληνες με την Σκοπιανη σημαια. Το θεμα ειναι εθνικο και κυριως πρεπει ο λαος να μη διαχωρισθει αλλο, τωρα που ξαναρχισε να συμμετεχει σε μεγαλες συγκεντρωσεις για την Ελλαδα και την Μακεδονια των Ελληνων βασιλεων Μακεδονων απο του 335 π.Χ μεχρι τοτε ,που την κατελαβαν οι Τουρκοι και την εκαναν Οθωμανικη επαρχια , οπως ολες τις αλλες χωρες των Δυτικων και Ανατολικων Βαλκανιων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα