Νέο σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους -Δεκάδες νεκροί [σκληρές εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter

Νέο μακελειό σημειώθηκε στη Συρία από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου που έγινε κοντά σε κομβόι λεωφορείων τα οποία περίμεναν για να εισέλθουν στο Χαλέπι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί έχουν φτάσεις τους 58 από τους οποίους τα 38 είναι παιδιά, και οι τραυματίες υπολογίζονται στους 48. Τίποτα όμως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα καθώς άλλες πληροφορέις που επικαλείται η συριακή τηλεόραση ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 70.

Η έκρηξη έγινε στην περιοχή Ρασιντίν, στα προάστια του Χαλεπίου, όπου δεκάδες λεωφορεία περίμεναν μεταφέροντας κυρίως τους σιίτες κατοίκους δύο χωριών. Τα χωριά εκκενώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής για την εκκένωση των σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο πόλεις που πολιορκεί ο στρατός της Συρίας, στα προάστια της Δαμασκού.

Σύμφωνα με ΜΜΕ που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση, η αιματηρή έκρηξη που έπληξε κομβόι λεωφορείων που περίμεναν να εισέλθουν στο Χαλέπι, έγινε από βομβιστή αυτοκτονίας που πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.

Bίντεο λίγες στιγμές μετά την έκρηξη (πολύ σκληρές εικόνες):

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: Νέο σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους -Δεκάδες νεκροί [σκληρές εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/331464/neo-sok-sti-syria-kamikazi-htypise-leoforeia-me-amahoys-dekades-nekroi-sklires-eikones#ixzz4eLAB8Pff

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα