Νέες απίστευτες αποκαλύψεις για τον 35χρονο, σάτυρο, προπονητή τένις – Οι αναρτήσεις του facebook

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα διπλή καταγγελία στο χώρο του αθλητισμού από δύο αθλήτριες του τένις ενάντια στον προπονητή τους όταν αυτές ήταν ανήλικες. Πρόκειται πια για την πολλοστή περίπτωση σεξουαλικής παραπλάνησης/κακοποίησης ανήλικου παιδιού μέσα σε μια χρονιά η οποία έχει στιγματιστεί από το ηχηρό ξέσπασμα καταγγελιών στο χώρο του αθλητισμού όταν πρώτη, με θάρρος άνοιξε το χορό η Σοφία Μπεκατώρου.

Ο 35χρονος προπονητής τένις πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή μετά τις 12:20 το για να απολογηθεί για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, το 2015 και το 2020.

Ένας πατέρας από την επαρχία που το παιδί του ασχολείται σε ανώτερο επίπεδο με το τένις εδώ και χρόνια, λέει στο Newsbeast πως οι φήμες για τη δράση του προπονητή ήταν εδώ και καιρό γνωστή στο χώρο αυτού του αθλήματος.

Όπως μας είπε ο ίδιος: «Εδώ και πολύ καιρό το έχουμε ακούσει. Προσωπικά, το άκουσα πριν από ένα εξάμηνο. Μου το είπε μια μεγαλύτερη κοπέλα σε ένα ταξίδι. Μας ρώτησε: “μάθατε γι’ αυτόν;” Μας το είπε μάλιστα για το διαδώσουμε μεταξύ μας οι γονείς και να μην συναναστρέφονται τα παιδιά μας μαζί του όταν τον συναντούμε σε αγώνες».

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο προπονητής που ταξίδευε σε αγώνες στο εξωτερικό αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είχε αποκτήσει και στην επαρχία τη φήμη ότι «την πέφτει στα κοριτσάκια», σε παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών

Υπενθυμίζεται ότι η αποκάλυψη για τον 34χρονο έγινε όταν μία ανήλικη μίλησε στους γονείς της, λέγοντας πως ήταν θύμα του για περίπου δύο χρόνια. Εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν τον προπονητή. Μία ακόμη κοπέλα, ενήλικη πλέον, κατέθεσε στους αστυνομικούς. Η κοπέλα φέρεται να αποπλανήθηκε από τον προπονητή από την ηλικία των 13,5 ετών και για περίπου 5 χρόνια.

Βομβαρδισμός αναρτήσεων στο facebook
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ο 34χρονος είχε νοικιάσει σπίτι σε απόσταση 200 μέτρων από τα γήπεδα όπου έκανε τις προπονήσεις. Οι ίδιοι αποκάλυψαν ότι έβλεπαν ανήλικες να μπαινοβγαίνουν. «Ήταν ένα σοκ μεγάλο. Δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό μου πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδάκι. Βλέπαμε κάποια παιδιά να μπαινοβγαίνουν αλλά πιστεύαμε ότι είναι από το τένις. Πολλές φορές τα έφερναν και οι γονείς τους, περίμεναν απ’ έξω».

https://europost.gr/nees-apisteytes-apokalypseis-ton-35chrono-satyro-proponiti-tenis-oi-anartiseis/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα