Νέα πραγματογνωμοσύνη στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -


Σήφης Βαλυράκης © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
28/04/2021  12:21
Τρεις μήνες μετά το τραγικό τέλος του πρώην Υπουργού Σήφη Βαλυράκη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Ερέτρια και το Νησί των Ονείρων, πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida σήμερα Μ. Τετάρτη πραγματοποιείται νέα πραγματογνωμοσύνη στο μικρό σκάφος του αδικοχαμένου πολιτικού ,χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος.

«Βρισκόμαστε στην Ερέτρια για τη συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη που έχει προγραμματίσει η τοπική αρχή στο σκάφος του Σήφη ,ωστόσο δεν γνωρίζουμε περισσότερα», λέει στο iefimerida ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη Γιάννης Παγορόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας που υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι είδε δυο ψαράδες να χτυπούν με κοντάρι τον πολιτικό μετά από διαπληκτισμό στη θάλασσα. Ο μάρτυρας είχε ζητήσει να καταθέσει σε άλλη αρχή και όχι στο Λιμενικό Ερέτριας που διεξάγει τις έρευνες. Η κατάθεσή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς όπως υποστήριξε στην εκπομπή έχει αναγνωρίσει τους δράστες.

Κατά την ιατροδικαστική διερεύνηση εξάλλου, η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου διαπίστωσε σύμφωνα με το πόρισμά της ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε χτυπηθεί και από άλλο όργανο εκτός από την προπέλα του δικού του σκάφους.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα