Νέα πολιτική κίνηση από τον Κων. Μπογδάνο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανακοινώσει νέα πολιτική κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της αναμένεται να είναι Εθνική Συμφωνία.

Στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανακοινώσει νέα πολιτική κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της αναμένεται να είναι Εθνική Συμφωνία και η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για κίνηση και όχι για κόμμα και μεταξύ των βασικών καλεσμένων αναμένεται να είναι οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, ο Στέλιος Φενέκος, πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, αλλά και στελέχη που έχουν περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο Νίκος Καραχάλιος, παλαιός γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος. Η ιδεολογία πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα κίνηση, όπως λένε όσοι γνωρίζουν το πώς κινείται ο ανεξάρτητος βουλευτής, θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός «με ευρωατλαντική κατεύθυνση», όπως λέει ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος, για παράδειγμα, πήρε ξεκάθαρη θέση στο θέμα της εισβολής της Ρωσίας κατά της Μόσχας και υπέρ της Ουκρανίας.

Στις 5 Απριλίου η παρουσίαση της Εθνικής Συμφωνίας – Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος.

Στόχος του ανεξάρτητου βουλευτή είναι να συσπειρώσει «τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες» και στη συνέχεια να απευθύνει προσκλητήριο σε όσους έχουν μια «σοβαρή παρουσία στα πολιτικά πράγματα» και μια εμπειρία στη διενέργεια εκλογών, προκειμένου να ενωθούν οι δυνάμεις τους. Η νέα κίνηση κάθε άλλο παρά αποκλείει τη συνεργασία με τους κ. Κρανιδιώτη και Τζήμερο, οι οποίοι, όπως προαναφέρθηκε, θα είναι παρόντες. Ο νέος σχηματισμός που πιθανόν να προκύψει από τη συνεργασία τους θα επιδιώξει να εισέλθει στη Βουλή με «όχημα» και την απλή αναλογική.

“Καθημερινή”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα