Νέα ‘βόμβα’ για την «απόπειρα πραξικοπήματος» στην Τουρκία από τον Πεκέρ: Αποκαλύψεις σοκ για την δράση του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέες βόμβες κατά του καθεστώτος Ερντογάν εξαπέλυσε ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο στον Τούρκο Πρόεδρο και τους ανθρώπους του.

Αυτή τη φορά αποκαλύπτει τη δράση του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού και δεν διστάζει να μιλήσει για υποτιθέμενη απόπειρα πραξικοπήματος, ενισχύοντας τις φωνές που έλεγαν ότι ο ίδιος ο Ερντογάν κρύβεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016.

Ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ ο Σοϊλού, χρησιμοποιώντας τη νεολαία του ΑΚΡ μοίραζε καλάσνικοφ σε πολίτες! Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λέει ότι ένα λευκό αυτοκίνητο που άνηκε στον Επαρχιακό Πρόεδρο της νεολαίας του ΑΚΡ, με ένα κιβώτιο καλάσνικοφ πήγε στη γειτονιά Μπαλάτ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί με ένα μαύρο Passat εμφανίστηκε ένας φανατικός υποστηρικτής του κόμματος του ΑΚΡ, ο Οσμάν Τομακίν.

Ο Πρόεδρος της νεολαίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC), που συνδέεται με τον μισθοφορικό στρατό SADAT και τις επιχειρήσεις του Ερντογάν σε Συρία, Λιβύη, Καραμπάχ, Υεμένη και Αφρική και ένας δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών συμμετείχαν επίσης στη διανομή των παράνομων όπλων, συνέχισε τις αποκαλύψεις ο Πεκέρ.

Ο Σοϊλού παρείχε τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από πολίτες που προσπάθησαν να εισβάλουν στα γραφεία του TRT «αφότου ο Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός είχε καταληφθεί από στρατιώτες κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης απόπειρας πραξικοπήματος», δήλωσε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος.

«Αυτά τα όπλα δεν είναι καταχωρημένα στο κρατικό απόθεμα» ισχυρίζεται ο Πεκέρ που είναι και φανατικός εθνικιστής, καταγγέλλοντας τον Σοϊλού ότι συνέχισε να διανέμει όπλα μετά την υποχώρηση της στρατιωτικής απειλής. Τον κατηγόρησε ότι μέσω μιας «αμφίβολης οργάνωσης» ήθελε να προκαλέσει εμφύλιο: «Το μεγαλύτερο μέρος μιας συνωμοσίας για να προκαλέσει εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα και να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο είναι αυτά τα όπλα που διένειμες σε πολλούς οργανισμούς μυστικά μετά τις 15 Ιουλίου».

https://europost.gr/nea-vomva-tin-apopeira-praxikopimatos-stin-toyrkia-ton-peker-apokalypseis/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα