Μίνι σάλο και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η απόδειξη από ένα εστιατόριο της Μυκόνου, που τουρίστες κλήθηκαν να πληρώσουν για 6 καλαμαράκια 591 ευρώ.

Οι τιμές της απόδειξης από την Μύκονο προκαλούν ίλιγγο, καθώς οι τουρίστες από το Μπρούκλιν πλήρωσαν συνολικά 836 ευρώ για 3 σίζαρ, 6 μερίδες καλαμάρι, 6 μεγάλες μπύρες, 2 μπουκάλια νερό και έναν χυμό ντομάτας. Ο ένας εξ αυτών έγραψε ένας εξ αυτών στην κριτική του, ισχυριζόμενος πως δεν τους έδωσαν τιμοκατάλογο.

Ο Φρανσίσκο Τεγιάδα ένας από τους τουρίστες που ταξίδεψαν στην Μύκονο μίλησε στο iefimerida.gr για τη δυσάρεστη εμπειρία του, υπογραμμίζοντας πως ζήτησαν επίμονα τιμοκαταλόγους, ωστόσο, η σερβιτόρα απέφευγε να τους δώσει. Εκείνη, όμως, σύμφωνα με τα όσα λέει, τους είπε τα πιάτα του μενού και αρκέστηκε να τους απαντήσει πως οι τιμές εξαρτώνται από το τι θα ετοιμάσει ο σεφ.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου στη Μύκονο

Τη δική του απάντηση για την απόδειξη των 836 ευρώ έδωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο. Όπως δήλωσε στο Open, η παρέα των 9 ατόμων παρήγγειλε 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο κόστιζε 100 ευρώ το κιλό, ενώ υπογράμμισε πως το εστιατόριο του απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο.

«Ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και είχε 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μυκονιάτικου εστιατορίου.

europost.gr