Μια Ελληνίδα στο τιμόνι της Ρόμα: Η Λίνα Σουλούκου ανέλαβε CEΟ της ιταλικής ομάδας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου ορίστηκε ως νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια του συλλόγου».

Με αυτή την ανακοίνωση σήμερα (18/4) η ιταλική ομάδα έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με την Ελληνίδα, μέλος του ΔΣ της ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων), η οποία πρόκειται να αναλάβει άμεσα τα νέα της καθήκοντα, αντικαθιστώντας τον Πιέτρο Μπεράρντι, που αποχώρησε χθες.

«Η Λίνα είναι μια έμπειρη, σεβαστή και αναγνωρισμένη στον κόσμο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Ρόμα. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί της για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε τον σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αξίζουν οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσαν οι ιδιοκτήτες της ιταλικής ομάδας Νταν και Ράιαν Φρίντκιν.

Στη συνέχεια η ιστοσελίδα της Ρόμα αναφέρεται στο βιογραφικό της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «το 2018 διορίστηκε Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρόλο που κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2022».

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν: είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία τους και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν στη Ρόμα. Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να διαθέσω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου στο σύλλογο, στους διευθυντές και σε όλους τους υπαλλήλους», δήλωσε η Λίνα Σουλούκου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ρώμη, Ιταλία
https://hellasjournal.com/2023/04/mia-ellinida-sto-timoni-tis-roma-i-lina-souloukou-anelave-ceo-tis-italikis-omadas/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα