Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγες μέρες πριν τη β’ κάλπη στις 25 Ιουνίου, τον προεκλογικό του αγώνα και τα μηνύματα που βγήκαν από την επικράτησή του στον α΄γύρο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν έφηβος και συγκεκριμένα σε ένα παραστράτημά του, ενώ είχε πιει αλκοόλ, που τον έφερε αντιμέτωπο με τον τότε πρωθυπουργό και πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Έχεις μια αίσθηση της ευθύνης και πάντα προσπαθούσα να ισορροπήσω. Ήμουν στη Μύκονο την εποχή που ο πατέρας μου ήταν πρωθυπουργός. Ένα βράδυ μπορεί να είχαμε καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ. Μια κυρία που είπε «υπογράφετε να μη γίνει καινούργιο λιμάνι», και εγώ υπέγραψα και μετά με ρώτησε «υπέγραψες να μη γίνει καινούργιο λιμάνι;». Τι να πω εγώ… Το ζω αυτό και με τα παιδιά μου. Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι δεν πρέπει ποτέ να πατήσουν στο προνόμιο και να είναι δυο φορές πιο ταπεινοί ακριβώς γιατί είναι τα παιδιά του πρωθυπουργού. Έχει τελειώσει πια το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ». Δεν θα το επέτρεπα ποτέ στα παιδιά μου και χαίρομαι που απολύτως το έχουν ενστερνιστεί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για την εξαιρετική σχέση την οποία έχει με τα παιδιά του. «Είναι πολύ ανοιχτά μαζί μου. Έχω εξαιρετική σχέση. Αν με ρωτάς γιατί είμαι περήφανος στη ζωή μου, δεν είναι για τη ζωή μου, είναι για τα παιδιά μου. Μου αρέσει που έχω ανοιχτή σχέση με τα παιδιά μου, να μου ασκούν κριτική. Και έρχονται και μου λένε αυτό δεν γίνεται, πρέπει να το φτιάξεις αυτό. Προσπαθώ να εξηγήσω και να πως μερικές φορές δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σε όλα τα προβλήματα», σημείωσε.

Η σχέση του με τη Μαρέβα και οι δυσκολίες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρέβα, τα χρόνια που είχαν χωρίσει και τη βοήθεια που πήραν από ειδικούς.

«Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες. Για χρόνια δεν ήμαστε μαζί. Τις ξεπεράσαμε με το να μη χρεώσουμε αποκλειστικά ο ένας στον άλλο την ευθύνη. Πρέπει να είσαι ταυτόχρονα απόλυτα ταγμένος στα παιδιά. Εμείς δώσαμε χρόνο στο χρόνο, δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες ο ένας για τον άλλο και όταν ξαναβρεθήκαμε, μπορέσαμε και επανατοποθετήσαμε τη σχέση μας σε διαφορετική βάση και είμαστε καλύτερα από ποτέ. Μερικές φορές πριν πάρει κανείς οριστικές αποφάσεις πρέπει να δίνει λίγο παραπάνω χρόνο, τα πράγματα δεν είναι πάντα καλύτερα αναζητώντας άλλη εναλλακτική. Δουλέψαμε και με ειδικούς. Να απενεχοποιήσουμε και την ψυχολογική υποστήριξη» είπε.

https://www.tovima.gr/2023/06/08/politics/mitsotakis-otan-os-efivos-ypegrapse-enantion-tou-patera-tou/