Μία έφηβη “βομβαρδίζει” τον πρόεδρο Τραμπ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σπάνια μία οικογένεια δεν ταλανίζεται από παροδικές διαφωνίες και αντιπαλότητες και διαφωνίες. Εξάλλου, αυτή είναι η δυναμική που διέπει τις συγγενικές σχέσεις, ειδικά μεταξύ γονέων και εφήβων. Το ασυνήθιστο στην περίπτωση της Κελιάν Κόνγουεϊ είναι ότι όλα τα παραπάνω εξελίσσονται σε δημόσια θέα, με τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο να αποτελεί το σημείο τριβής.

Πλέον, η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει και ο ενδοοικογενειακός αλληλοσπαραγμός να παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ειδικά μετά και τις τελευταίες καταγγελίες της έφηβης κόρης της συμβούλου του Τραμπ. Η αποχώρηση της Κελιάν Κόνγουεϊ από τον Λευκό Οίκο, στερεί από τον Αμερικανό πρόεδρο μία από τις πλέον παθιασμένες υπερασπίστριες της πολιτικής του, τόσο δημοσίως, όσο και μέσω των τηλεοπτικών δικτύων. Και, μάλιστα, σχεδόν δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη ημέρα, καθώς ήταν επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετέπειτα ανέλαβε ρόλο μείζονος σημασίας. Αποστολή της ήταν να προσδώσει μια όσο το δυνατόν πιο συναινετική εικόνα στην κυβέρνηση. Παρά, την σοβαρότητα της αποστολής της, όμως, η μητέρα τεσσάρων παιδιών αποδείχθηκε μία ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Η 53χρονη σύμβουλος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι εγκαταλείπει τη θέση της στο τέλος Αυγούστου, λέγοντας ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. «Θα αποχωρήσω από τον Λευκό Οίκο στα τέλη του μήνα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της. Η απόφασή της, όμως, δεν προέκυψε μετά από πολιτικές διαφορές με τον Τραμπ. Αντιθέτως, συνεχίζει να τον στηρίζει σθεναρά

«Με κατέστρεψε η δουλειά της μαμάς»

για την συνέχεια https://slpress.gr/koinonia/mia-efivi-quot-vomvardizei-quot-ton-proedro-tramp/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα