Μέσι: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ το αντίο μου»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε ο Λιονέλ Μέσι την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραθέτει στη Βαρκελώνη, την ώρα που εκατοντάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το «Καμπ Νου». «Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον αποχαιρετισμό μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω μπροστά στον κόσμο, μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησα να συμπεριφερθώ με ταπεινότητα και σεβασμό και ελπίζω ότι αυτό θα μείνει από εμένα, φεύγοντας από το σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός άσος.

Ο Μέσι υπογράμμισε ακόμη ότι δεν έχει υπογράψει ως τώρα σε καμία ομάδα, αν και παραδέχθηκε ότι μιλάει με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο γαλλικός σύλλογος είναι ένας πιθανός προορισμός, υπογραμμίζοντας ότι, για όσο μπορεί, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Την ίδια ώρα, πάντως, η εφημερίδα “Equipe” στη διαδικτυακή της έκδοση γράφει ότι ο “Λεό” αναμένεται σήμερα ή νωρίς αύριο το πρωί στο Παρίσι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Παρί.
 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα