Λεπέν: Δε μπορούμε να βασιζόμαστε στην κατεστραμμένη Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Λεπέν: Δε μπορούμε να βασιζόμαστε στην κατεστραμμένη Ελλάδα

“Καρφιά” και για την Ιταλία από την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς

«Είμαστε σε πόλεμο, δεν μπορούμε πλέον να είμαστε αφελείς», διαμήνυσε η Μαρίν Λεπέν αναφερόμενη στην ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς, πρόσθεσε κυνικά πως «η Γαλλία δεν μπορεί να βασιστεί ούτε στην «κατεστραμμένη Ελλάδα» ούτε στη «βυθισμένη Ιταλία» για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό BFM-TV, 16 ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, η Λεπέν είπε πως εναι επικίνδυνο για τον γαλλικό λαό να μένει προσηλωμένος στην ιδεολογία που προβλέπει το πλήρες άνοιγμα των συνόρων.

«Πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας, δεν μπορούμε πλέον να είμαστε στην αφέλεια. Είμαστε σε πόλεμο», είπε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Με αφορμή και την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη, η Λεπέν είπε πως είναι η μόνη που μπορεί να δώσει την λύση της επαναφοράς των εθνικών συνόρων, κάτι που, όπως είπε, κανένας από τους κύριους αντιπάλους της στις εκλογές δεν θέλει.

kontranews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα