‘Λάδι στη φωτιά’ από τους Τούρκους στη Μέση Ανατολή: «Η Ιερουσαλήμ είναι η δική μας πρωτεύουσα!», δηλώνουν θρασύτατα! Απίστευτες κατάρες και απειλές από τσιράκι του Ερντογάν κατά του Ισραήλ και της Αμερικής! 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη φωτογραφία παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Σουλτάνο Ερντογάν και τον Μπουλέντ Γιλντιρίμ να του σφίγγει με λατρεία το χέρι. Ο Γιλντιρίμ είναι άνθρωπος φυσικά του Ταγίπ, αλλά και Πρόεδρος της τουρκικής ΜΚΟ ΙΗΗ, που είχε στείλει το πλοίο Μαβί Μαρμαρά στο Ισραήλ.

Σε διαμαρτυρία λοιπόν που έγινε στην Κωνσταντινούπολη κατά του Ισραήλ πήρε τον λόγο και προκλητικά δήλωσε ότι: «η Ιερουσαλήμ είναι η δική μας πρωτεύουσα. Ούτε του Ισραήλ ούτε της Αμερικής»! Και συνέχισε εξαπολύοντας κατάρες και απειλές: «Κατάρα στην Αμερική, κατάρα στο Ισραήλ. Με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ανθρώπους θα επιτεθούμε σε όλα τα επίσημα κτίρια σας. Θα πάρουμε από τα χέρια σας τα όπλα σας. Ότι και να γίνει το Ισραήλ θα φύγει από αυτά τα εδάφη, διότι δεν υπάρχει κράτος Ισραήλ. Το Ισραήλ είναι μία τρομοκρατική οργάνωση».

Έχουν πάρει τα μυαλά όλων, εκεί στο περιβάλλον Ερντογάν, αέρα και ονειρεύονται να μπουν και στην Ιερουσαλήμ! Και όταν εννοούν «δική μας πρωτεύουσα» εννοούν φυσικά των μουσουλμάνων!

https://europost.gr/ladi-sti-fotia-toys-toyrkoys-sti-mesi-anatoli-i-ieroysalim/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα