Κ.Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: «Μην αγχώνεστε θα βάλουμε αλλού ότι αγοράστηκε»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

O δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μέσα από τις δηλώσεις του παρουσίασε το επόμενο βήμα για τον Μεγάλο Περίπατο, καθώς ο αστικός εξοπλισμός θα βρει τη θέση του στις γειτονιές της πόλης.

Ο κ. Μπακογιάννης υποστήριξε πως ο «Μεγάλος Περίπατος δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ» και το εξήγησε λέγοντας πως «όπως έχουμε σχεδιάσει το έργο, ο αστικός εξοπλισμός θα βρει τη θέση του στις γειτονιές της πόλης, τίποτα δεν πάει χαμένο. Θα το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια».

Ο δήμαρχος τόνισε πως «ο Μεγάλος Περίπατος μπαίνει σταδιακά στη δεύτερη φάση, ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ που λέγεται Αθήνα» και εξήγησε πως «υπάρχει σχέδιο, το οποίο προβλέπει πού θα πάει ο αστικός εξοπλισμός. Ο Μεγάλος Περίπατος θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Πρώτη φάση ολοκληρώνεται, τελειώνει. Η δεύτερη φάση θα γίνει μέσα στο 2021, οπότε αρχίζουν τα μόνιμα έργα. Ο μεγάλος Περίπατος είναι τέσσερα πράγματα: Η διαπλάτυνση της Ερμού, το Σύνταγμα, η Βασιλίσσης Όλγας και η Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή το Μετσόβιο ολοκληρώνει την αξιολόγηση για τον Μεγάλο Περίπατο, μελετά τα πάντα, και μετά θα προχωρήσουμε. Είναι ένα κομμάτι της ανάπλασης. Είναι πολλά αυτά που συνθέτουν το πάζλ που λέγεται Αθήνα»
.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/946238_kmpakogiannis-gia-megalo-peripato-min-aghoneste-tha-valoyme

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα