Κ.Μητσοτάκης για το γλέντι στην Ικαρία: «Διήρκεσε 15 λεπτά» – Τον «άδειασε» μάρτυρας: «Το μπερδεύει με το 1,5 ώρα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε χθες το βράδυ συνέντευξη, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο γλέντι που έγινε στην Ικαρία και για το οποίο έχει δεχθεί έντονη κριτική, καθώς παραβίαζε τα μέτρα που ισχύουν για τον κορωνοϊό. 

Ο πρωθυπουργός φάνηκε αμετανόητος, καθώς δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη, αντίθετα προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως το γεύμα του κράτησε «15 λεπτά». Όμως ο Κ.Μητσοτάκης εκτέθηκε σε ότι έχει να κάνει με το χρονικό διάστημα από μία κάτοικο, αυτόπτη μάρτυρα του γλεντιού.

Συγκεκριμένα η Ελένη Νιτσόλα, η οποία ζει στην Ικαρία και μάλιστα μένει ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Χριστόφορου Στεφανάδη, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κε Παπαχελα, άκουσα τον εξοχότατο να λέει στην συνέντευξη, ότι έμεινε μόνο 15 λεπτά στο τραπέζι… Μάλλον μπερδεύει τις μιάμιση (το λιγότερο) ώρες με τα 15 λεπτά. Αυτό από μένα! Σίγουρη πηγή, μια και ήμουν απέναντι του, φάτσα με φάτσα!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να τονίσουμε πως πρόκειται για τη γυναίκα που τράβηξε την  φωτογραφία του πρωθυπουργού.

 

 

Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης για την Ικαρία 

«Τα ίδια άτομα που ήμασταν μαζί στο ελικόπτερο βρέθηκαν για ένα κέρασμα 15 λεπτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν σκοπεύω να την αναιρέσω. Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου, δε θα επαναληφθεί».

Ο πρωθυπουργός συνεχίζοντε λέγοντας: «Καταλαβαίνω ίσως γιατί ενοχλήθηκαν κάποιοι από το γεγονός ότι ένας κεντροδεξιός πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία, σε ένα νησί με ιδιαίτερο συμβολισμό. Όπου πηγαίνω λύνουμε πολλά προβλήματα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε μία σύντομη, όπως είπε, ανασκόπηση, για να αποδείξει ότι δεν πήγε στην Ικαρία για εκδρομή.

«Το προηγούμενο Σάββατο έφυγα στις 07:30 από την Αθήνα. Πέταξα με ελικόπτερο στους Φούρνους. Επιθεώρησα τη διαδικασία εμβολιασμών σ’ ένα μικρό ακριτικό νησί. Το θεώρησα πολύ σημαντικό, καθώς εκεί εμβολιάζεται οριζόντια όλο το νησί. Πρώτη επίσκεψη Πρωθυπουργού στους Φούρνους εδώ και 25 χρόνια. Πήγα στη Θύμαινα, νησάκι με 80 κατοίκους -δεν είχε πάει ποτέ Πρωθυπουργός- να επιβλέψω την ίδια διαδικασία και να λύσω ένα-δύο μικρά προβλήματα.

Στη συνέχεια με ένα σκαφάκι πήγα στην Ικαρία, πήγα στο νοσοκομείο, επιθεώρησα την καινούργια μονάδα αιμοκάθαρσης. Μίλησα με γιατρούς, έκανα σύσκεψη για τα τοπικά προβλήματα της Ικαρίας. Πήρα ένα αυτοκίνητο, διέσχισα το μισό νησί. Πήγα στον Εύδηλο, πήγα στο Κέντρο Υγείας για να μιλήσω με τους γιατρούς. Επιθεώρησα το λιμάνι του Ευδήλου και στη συνέχεια κατέληξα για το φαγητό στον κ. Στεφανάδη. Δεν νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής, ούτε νομίζω ότι φαντάστηκε κανείς ότι ξύπνησα ένα πρωί και ήθελα να πάω στην Ικαρία να πάω να φάω ντολμαδάκια γιαλαντζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/962096_ametanoitos-gia-glenti-stin-ikaria-o-kmitsotakis-diirkise-15
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος τού κόσμου, ο Μητσοτάκης και οι υπόλοιποι θα είχαν υποστεί τις συνέπειες τού νόμου, όπως όλοι οι απλοί πολίτες. Είναι αδιανόητο, επειδή είναι πρωθυπουργός, να μην υφίσταται τις συνέπειες, που ο ίδιος με απόφασή του καθορίζει. Αλλά έτσι έμαθαν στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Πολιτικοί και κόμματα είναι υπεράνω τού νόμου. Ίχνος φιλότιμου δεν έχει αυτός ο λιμοκοντόρος, να ζητήσει έστω μία συγγνώμη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα