Κρουαζιέρες «ομαδικών συνευρέσεων» στα ελληνικά νησιά – Η νέα «μόδα» τουρισμού που σαρώνει Αιγαίο και Επτάνησα!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το σουηδικό τουριστικό πρακτορείο «ΜedSail» προσφέρει (με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά) ιστιοφόρο τύπου «γκουλέτα» σε τολμηρά ζευγάρια, για 8ήμερες διακοπές γεμάτες πάθος!

Κατά τη διάρκειά του δρομολογίου Ρόδος-Τήλος-Αγία Μαρίνα-άγιος Νικόλαος-Σύμη-Πανορμίτης-Χάλκη και πάλι Ρόδο υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία εν πλω και μάλιστα «All Inclusive» μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Το «ιστιοφόρο της ακολασίας» θα αρχίζει το… ταξίδι στο πάθος από τη Νέα Μαρίνα στις 16.00 κάθε Κυριακής, ενώ όσοι επιθυμούν, μπορούν να κλείσουν πλέον θέση για την επόμενη σεζόν και το διάστημα από 16-23 Ιουνίου, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, πρέπει να βγάλουν από αυτήν 1.350 ευρώ ανά άτομο. Και ακόμα βαθύτερα τις ημερομηνίες που «πέφτουν» πάνω στη «high season»! Για την ακρίβεια 1.670 ευρώ ανά άτομο την περίοδο 14-21 Ιουλίου, 1.820 ευρώ την περίοδο 11-18 Αυγούστου 2019, ενώ την περίοδο 16-23 Σεπτεμβρίου 2019 πέφτει πάλι στα 1.440 ευρώ ανά άτομο. 

H «γκουλέτα» των οργίων διατίθεται για 4-6 ζευγάρια, ενώ για γκρουπ το πρακτορείο ζητά να γίνονται νωρίς οι κρατήσεις, ώστε να δεσμεύεται από νωρίς όλο το ιστιοφόρο και όχι μόνο ένα δωμάτιο μέσα σε αυτό.

Επιπλέον, ζητείται προκαταβολή 50% του τιμήματος και εξόφληση όλου του ποσού 12 εβδομάδες πριν από το ταξίδι.

Η μέση ηλικία των επιβατών είναι από 33 έως 41 έτη, ενώ επισημαίνεται ότι δραστηριότητες ανταλλαγής συντρόφων απαγορεύονται αυστηρά στο κατάστρωμα.

Όχι ωστόσο όταν το ιστιοφόρο βρίσκεται στα ανοιχτά και δεν υπάρχουν κοντά άλλα σκάφη!

Στη στεριά, πάλι, οι πελάτες θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως κανονικοί τουρίστες.Και όπως συμβαίνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις… swinging, στο σκάφος επιτρέπονται μόνο ζευγάρια ή γυναίκες και όχι… μπακούρια! 

Παράλληλα, η εταιρεία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας
.www.pronews.gr/lifestyle/good-life/786361_kroyazieres-erotikis-kolasis-sta-ellinika-nisia-ayti-einai-i-nea-moda

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα