Κραυγές και ψίθυροι για το κομμα “Νίκη”: Ο στενος συνεργάτης του εφοπλιστη Ρέστη, οι Ρώσοι επιχειρηματιες και οι μπίζνες στη Βουλιαγμενη με τα ”χρυσά” οικόπεδα της Εκκλησίας της Ελλαδος! Που βρίσκεται η αλήθεια;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Το κομμα ”Νίκη” οργανωνοταν σε όλη την Ελλάδα μεσα απο παραθρησκευτικές οργανώσεις και αδελφότητες μοναχών, περνώντας κάτω απο τα  ραντάρ της δημοσιοτητας.  Και ξαφνικά, λίγο πριν τις εκλογες της 21ης Μαΐου το πήραν είδηση οι δημοσκόποι και άρχισε να γίνεται θόρυβος γύρω απο την ύπαρξη του. Βεβαίως, ο θόρυβος αυτός δεν αρκούσε για να δώσει στη “Νίκη” την μεγάλη ώθηση, που χρειαζόταν προς τα πάνω, ώστε να φτάσει σε απόσταση αναπνοής απο την είσοδο στη βουλη – οπως και έφτασε – σύμφωνα με τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα. Και αυτο γιατί, η δημιουργία νέων κομμάτων δεν ειναι καθόλου εύκολο πράγμα και πριν απο την ύπαρξη οπαδών, προϋποθέτει να υπάρχει “κάβα” κάποιων εκατομμυρίων ευρω, για να μπορέσει να υπάρξει ένας οργανωτικός κορμός σε όλη την Ελλάδα και να καλυφθούν και οι δαπάνες προβολής στα περισσότερα ΜΜΕ.

Και ανακύπτει το ερώτημα: Που βρήκε τα 2-3 εκατομμύρια ευρω ο δάσκαλος-θεολόγος Δημήτρης Νατσιος απο το Κιλκίς, ώστε να στήσει ένα δίκτυο κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, να φτιάξει ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και να οργανώσει μια αρκετά δαπανηρή καμπάνια στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο; 

Η έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων τοποθετεί στη θέση του βασικού χρηματοδότη του κόμματος τον γνωστό και πολύ μεγαλο εφοπλιστη Βίκτωρα Ρέστη, ο οποιος προέρχεται απο μια ισχυρή εφοπλιστική οικογένεια, με ισχυρές διασυνδέσεις εντός και εκτός Ελλαδος.  Πατέρας του και δημιουργός της ναυτιλιακής αυτοκρατορίας ήταν ο περίφημος Σταματης (Μασια) Ρέστης, ο οποιος λεγεται οτι ασπάστηκε τον Εβραϊσμο για να τιμήσει την Ελληνοεβραια αγαπητή συζυγο του, μητερα του Βικτωρα και δυο ακόμη κοριτσιών. Η δραστηριότητα του πατρος Ρέστη ήταν τοσο εκρηκτική, που είχε φτάσει στο σημείο να αγοράσει ολόκληρο τον στόλο της Ινδονησίας, δηλαδή του μεγαλύτερου μουσουλμανικού κράτους στον κόσμο που εχει πληθυσμό πάνω απο 200 εκατομμύρια! Ο Βίκτωρας Ρέστης ανέλαβε το πηδάλιο των επιχειρήσεων, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του και ανέβασε ακόμη περισσότερο την ναυτιλιακή δραστηριότητα της οικογένειας σε όλο τον πλανήτη. Οι στενοί φίλοι του υιού Ρέστη δεν ειναι σε θέση να εξηγήσουν πως ένας τοσο έξυπνος άνθρωπος μπλέχτηκε στο γνωστό και μεγαλο σκάνδαλο των οικοπέδων στα ορεινά της Γλυφάδας, οπου είχε αναμιχθεί και το ονομα του γνωστού ποινικολόγου Αλεξάνδρου Λυκουρέζου. Εξαιτιας αυτής της εμπλοκής του ο Βίκτωρας Ρέστης προφυλακίστηκε για αρκετούς μήνες και βρέθηκε να εχει στην πλάτη του μια σειρά απο καταδικαστικές αποφασεις δικαστηρίων, πράγμα που, επιμένουν οι φίλοι του, δεν του άξιζε! 

Ο φίλος-πολιτευτής και οι Ρώσοι επιχειρηματιες 

Συμφωνα με στοιχεία, που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο pronews.gr, υπάρχει ένα πρόσωπο – ”κλειδί” που συνδέει τον γνωστό εφοπλιστη με το κομμα “Νίκη”. Προκειται για τον στενό συνεργάτη και φίλο του Βικτωρα Ρέστη Α Βορυλλα, που πολιτεύεται με το κομμα “Νίκη”! Παρολο, που ο κύριος Ρέστης επιμένει να δηλώνει δημόσια πως ”δεν εχει καμία σχέση με το κομμα αυτο”! 

Και δεν έφταναν όλα αυτά τα “περίεργα” αλλα στο όλο μπλέξιμο εμφανίζονται και κάποιοι Ρώσοι επιχειρηματιες με έδρα το Μονακό, οι οποίοι – απο κοινού με τιν Βικτωρα Ρέστη – διεκδικούν, με κοινό εταιρικό σχήμα, έκταση 80 στρεμμάτων, που ανήκει στην Εκκλησία της Ελλαδος και βρίσκεται ακριβώς δίπλα απο τον Αστέρα Βουλιαγμένης, σε ένα απο τα ωραιότερα σημεία του πλανήτη κατα κοινή ομολογια. Στην περιοχή αυτή στεγάζεται το ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, που βρίσκεται Επισης υπο τον έλεγχο της Εκκλησίας της Ελλαδος.

Σύμφωνα πάντοτε με το ρεπόρταζ του pronews.gr: 

Το συγκεκριμένο επενδυτικό σχήμα, έφερε στον διαγωνισμό, ο Ανδρέας Βορύλλας, πολιτευτής με το κόμμα ΝΙΚΗ και στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη.

Οι ίδιοι Ρώσοι επενδυτές φέρονται ​να είναι ​και υποστηρικτές του ίδιου κόμματος, όπου κανείς δεν ξέρεις ποιος είναι επικεφαλής (τα περί «δασκάλου Νατσιού» σε μια προσπάθεια κόστους ίσως και πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, μάλλον είναι ελαφρές προσεγγίσεις).

Σημειώνεται πάντως πως ο εφοπλιστής Β. Ρέστης διέψευσε με ανακοίνωση του πως​ βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση του κόμματος ΝΙΚΗ​,​ ωστόσο ο στενότατος συνεργάτης του ο οποίος φέρεται σε πολλές περιπτώσεις ως εκπρόσωπός του, πολιτεύεται με το συγκεκριμένο κόμμα.​

Η διαγωνιστική διαδικασία ​για το ακίνητο – φιλέτο ​ξεκίνησε τον Δεκέμβριο από την ​Ε​κκλησία της Ελλάδος​, ενώ ​τον Ιανουάριο έπρεπε να καταβληθούν τα σχεδόν 9 εκατ. ευρώ από τον πλειοδότη ώστε να προχωρήσει η μεταβίβαση του ακινήτου, κάτι που -άγνωστο γιατί- δεν συνέβη μέχρι σήμερα.

Αν την Τετάρτη δεν έχει καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό για να οριστικοποιηθεί η διαδικασία, ο πλειοδότης θα κηρυχθεί έκπτωτος από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Το ερώτημα είναι πώς οι «ιερές busines», εμπλέκονται με «ιερά κόμματα», αν και επίσημα διαψεύδουν τόσο η Αρχιεπισκοπή όσο και Μητροπόλεις, αλλά και ιερές μονές και στο τέλος Ρώσοι επιχειρηματίες με Έλληνες «ολιγάρχες» σε μια εποχή αποκλεισμού των ρωσικών επιχειρηματικών σχημάτων από την ΕΕ!

https://europost.gr/krayges-psithyroi-to-komma-quot-niki-quot-o-stenos-synergatis/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    Που τα βρίσκουν τα λεφτά στο κόμμα ΝΙΚΗ ;
    Κάποιοι τους βοηθούν ή καλύτερα τους έχουν πετάξει μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα