Κραουνάκης: Αγαπάω τον Αλέξη Τσίπρα, είναι η… Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ

Ο γνωστός καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε πάλι για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του Grtimes.gr ο μουσικοσυνθέτης εκτός από τη δουλειά που ετοιμάζει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες- Η λαϊκή οπερέτα» αναφέρθηκε και στην πολιτική ζωή της χώρας. Σχολιάζοντας τις Εκκλησιάζουσες είπε πως «είναι ένα έργο πολιτικό, είναι λίγο πριν το τέλος μίας δημοκρατίας, είναι ένα έργο απελπισμένο, σκοτεινό στην πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Κραουνάκης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά «friendly», δηλαδή «φίλος ΣΥΡΙΖΑ» και εντάχθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών – φίλων που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του όπως τον Παύλο Πολάκη.
Βέβαια στα τέλη Σεπτεμβρίου άσκησε εντονότατη κριτική στην ΕΡΤ και την Κατερίνα Ακριβοπούλου υποστηρίζοντας πως «έκανε τηλεόραση σαν έσχατο κομματόσκυλο».

Αγαπώ και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης επανέλαβε την υποστήριξή του στον πρώην πρωθυπουργό και μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε «αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος… είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ». Φυσικά ο μουσικοσυνθέτης έκανε κριτική και στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη
Στο βίντεο που ακολουθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλάει για τη δουλειά του, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kraoynakis-agapao-tsipra-einai-boygioyklaki-syriza

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ , ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ”ΤΣΑΧΠΙΝΗΔΕΣ ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ , ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ .
    ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα