Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα το Σάββατο το βράδυ επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία ήταν εξαφανισμένη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έχει στην διάθεσή του το pronews.gr

Πέραν του ανατριχιαστικού γεγονότος ότι δεκάδες άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε ένα παιδί για την αγάπη του για την Σημαία, επιχείρησαν να το σκοτώσουν.

Η επίθεση έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση καθώς του πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν στο παιδί εγκαύματα και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Η απουσία της αστυνομίας σε μία περιοχή υποτίθεται αυστηρά φυλασσόμενη ήταν χαρακτηριστική.

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά προήλθαν από την «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ κοντά ήταν παρόντες βουλευτές του όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Για αυτό βίαιο συμβάν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και θεώρησαν καλό στον ΣΥΡΙΖΑ (συσπειρώνει την εκλογική βάση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές) να πραγματοποιήσουν μία… αντι-συγκέντρωση πράγμα που κατέληξε στα γεγονότα που φαίνονται στο βίντεο.

www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/koukouloforoi-ekapsan-zontano-15xrono-sto-syntagma-epeidi-forouse-mpoufan-me-tin-elliniki-simaia-eksafanismeni-i-astynomia/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάνουν συγκέντρωση για μα μην ξεχνούμε την Ιστορία μας, αν την θυμόμαστε και καθόλου, για να μην την ξαναζήσομε. Έγραψα σχετικό σχόλιο προ ολίγου σε άλλο άρθρο. Η αντι-συγκέντρωση σε τι ακριβώς αποσκοπούσε; Στο να την ξεχάσομε και να την ξαναζήσομε; Και γίνεται αυτή η (αντι)συγκέντρωση υπό την αιγίδα τού κόμματος τής αξιωματικής αντιπολιτεύσεως; Πού αλλού αξιωματική αντιπολίτευση στρέφεται ευθέως κατά τής πατρίδος και των εθνικών συμφερότων; Γιατί γίναμε μετά την Μεταπολίτευση κράτος ανθελλήνων (σε μεγάλο ποσοστό);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα