Κοτζιάς για το Σκοπιανό: Να μας πουν τα κόμματα που κυβέρνησαν γιατί σήμερα αλλάζουν θέση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

 

 

 

 

 

Παρέμβαση στο ζητήμα του ονόματος των Σκοπίων έκανε ο υπουργός Εξωτερικων, Νίκος Κοτζιάς.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter καλεί τα κόμματα που κυβέρνησαν να εξηγήσουν γιατί εμφανίζονται με διαφορετικές θέσεις από αυτές με τις οποίες διαπραγματεύτηκαν παλαιότερα. Επισημαίνει δε ότι υπάρχουν «γραπτά των διαπραγματεύσεων».

«Κόμματα που κυβέρνησαν οφείλουν να πουν τι πραγματικά υποστήριζαν στις διαπραγματεύσεις που έκαναν τότε για το όνομα και γιατί εμφανίζουν τώρα άλλες θέσεις. Γραπτά διαπραγματεύσεων τους υπάρχουν. Να εξηγήσουν γιατί και πώς θεωρούν σήμερα τις τότε κυβερνητικές θέσεις τους ως λάθος» αναφέρει στο σχόλιό του ο υπουργός Εξωτερικών.

Το tweet του Νίκου Κοτζιά

Κόμματα που κυβέρνησαν οφείλουν να πουν τι πραγματικά υποστήριζαν στις διαπραγματεύσεις που εκαναν τότε για το όνομα και γιατί εμφανίζουν τώρα άλλες θέσεις. Γραπτά διαπραγματεύσεων τους υπάρχουν.Να εξηγήσουν γιατί και πώς θεωρούν σήμερα τις τότε κυβερνητικές θέσεις τους ως λάθος

Φωτογραφία: Eurokinissi
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χρειαζεται μεγαλη τολμη να καταγγελεις για ασυνεπεια λογων και εργων τα αλλα κομματα ενας υπουργος ,ενος κομματος , που εχουν αναγαγει σε επιστημη την ασυνεπεια λογων και εργων ,με αποκορυφωμα το δημοψηφισμα του 2015 και στις καθημερινες αλλαγες θεσεων στο Σκοπιανο ,εδω και τρεις μηνες. Ελπιζεται να παρατεθουν οσα υπεστηριζαν τα αλλα κομματα ,-που κυβερνησαν – ( τα εξης δυο, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ) στις διαπραγματευσεις για το ονομα των Σκοπιων. Παντως καποιες διαπραγματευσεις διεξηγαγε το ΠΑΣΟΚ το 1995 με την ενδιαμεση Συμφωνια, που ”επεβαλε και ανηγγειλε” ο μακαριτης Χολμπρουκ , Αμερικανος υφυπουργος Εξωτερικων , γιατι το 2008 ”κοπηκε ο βηχας” των Σκοπιανων, μετα την ομοφωνη αποφαση του ΝΑΤΟ στο Βουκουρεστι. Τουτων ενεκεν εκανε προχθες σχετικες ”φιλοκυβερνητικες” δηλωσεις και ο κ. Γεωργιος Ανδρεου Παπανδρεου. Καλως,η, κακως η Ν.Δ σημερα ,το τελειωσε το θεμα, προαναγγελλοντας ισως και την ιδια σταση της κυβερνησεως ,η, και πολιτικες εξελιξεις . Οι ειδοι του Μαρτιου πλησιαζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα