Κορωνοϊός -Πέτσας: Θα απαγορευτούν οι συναθροίσεις με πάνω από 10 άτομα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18|03|2020 | 12:17
Εκτακτη επικαιρότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μέτρο απαγόρευσης συναθροίσεων άνω ενός συγκεκριμένου αριθμού ατόμων, θα προχωρήσει σήμερα η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη διασπορά του κορωνοϊού.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην τηλεόραση του Alpha, εξηγώντας ότι η κυβέρνηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Πέτσας προσδιόρισε τον αριθμό σε δέκα άτομα, σημειώνοντας όμως ότι εντός της ημέρας θα συγκεκριμενοποιηθεί ο αριθμός και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Παράλληλα, σημείωσε ότι το «μένουμε σπίτι» τηρείται από την πλειοψηφία αλλά είναι αρκετοί αυτοί που δεν τηρούν τις οδηγίες. Τα μέτρα αναμένεται να αυστηροποιηθούν κατόπιν εισηγήσεων των Ειδικών Επιστημόνων.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/koronoios-petsas-tha-apagoreytoyn-synathroiseis-10-atoma

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στην Αττικοβοιωτία ,όπου είναι συγκεντρωμένος ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος και ένας ακόμη άνθρωπος -νεώτερος- να βγει από το σπίτι του και να κινηθεί θα φανεί ότι κυκλοφορούν τουλάχιστον εκατό χιλιάδες .
    Κλείνουμε και τα χωριά των 50-100 κατοίκων και με χίλια ακατοίκητα σπίτια και μόνιμο εξαερισμό από τον πεντακάθαρο αέρα .
    Δεν είναι υπερβολή ;;;.
    Και πόσους αστυνομικούς θα έχουμε για να βεβαιώσουν παραβάσεις στους ανυπάκουους;;;.
    Δεν έχουν γιατρούς και νοσοκόμους και καμιά άλλη κρατική και αυτοδιοικητική Αρχή, στερούνται τα παιδιά τους που μένουν στις πόλεις ,είναι ”χτυπημένοι” και από συνήθεις ασθένειες ,να μη απολαύσουν και τον καθαρό αέρα τους και να μη φυτέψουν και τα ζαρζαβατικά τους ,ούτε να κλαδέψουν και τα φυτά και δένδρα τους ;;;.
    Τι θα τρώνε το καλοκαίρι που θα έρθει -όπως κάθε χρόνο-μετά την Άνοιξη;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα