Κοκαΐνη βρέθηκε στο σπίτι του αντιπροέδρου του ΣτΕ Π.Ευστρατίου – Τρεις αλλοδαποί λένε ότι την εμπορεύονται από αυτόν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Είχε ψηφίσει υπέρ της αναγκαστικής αργίας άνευ αποδοχών των υγειονομικών και των μεταθέσεων των πυροσβεστών

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 09:09) «Σεισμό» έχει προκαλέσει στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και στην κυβέρνηση το σκάνδαλο με την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη-Κίμωνα Ευστρατίου σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων -κατά δήλωσή τους- αλλοδαπών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά από τον δικαστικό. 

Συγκεκριμένα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην Ηλιούπολη, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει. Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1038714_antiproedros-ste-i-vradini-episkepsi-ton-anilikon-allodapon-kai-ta

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα