«Καψόνι» Πούτιν σε Ερντογάν: Τον έστησε μαζί με τους ακολούθους του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η αναγκαστική συμπόρευση για τους οποιουσδήποτε λόγους δεν συνεπάγεται και ουσιαστικά καλές σχέσεις…

Παρά την εκεχειρία που συμφώνησαν Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Ιντλίμπ της Συρίας, φαίνεται πως οι σχέσεις τους δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους, αφού αυτό μαρτυρούν τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα από την τελευταία τους συνάντηση.

Την ημέρα της συνάντησης για την επίτευξη εκεχειρίας, όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε να δώσει το χέρι του στον Τούρκο πρόεδρο, εκείνος σηκώθηκε από την καρέρκλα του και απέφυγε να χαιρετίσει τον Ρώσο ομόλογό του. Το αμήχανο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Παράλληλα, ρωσικό μέσο διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με τους ακολούθους του να περιμένουν για αρκετή ώρα τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέχρι να τους υποδεχτεί, με τη δυσαρέσκεια να είναι ευδιάκριτη στο πρόσωπο του Τούρκου προέδρου. Στη συγκεκριμένη αίθουσα υπήρχαν αναρτημένα τα πορτρέτα Ρώσων στρατηγών και ναυάρχων, που νικούσαν την Τουρκία στους περισσότερους ρωσο-τουρκικούς πολέμους

Ανάμεσα στην πολυμελή αποστολή που συνόδευε τον Ερντογάν ήταν τόσο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου όσο και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Μετά από δύο λεπτά αναμονής, οι πόρτες ανοίγουν και ο Τούρκος πρόεδρος μπαίνει στην αίθουσα που βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Al Arabiya English

@AlArabiya_Eng

Turkish President Recep Tayyip Erdogan was kept waiting by Russian President Vladimir Putin and his delegation before a meeting, a video circulated by Russian media show.https://english.alarabiya.net/en/News/2020/03/09/Erdogan-kept-waiting-by-Putin-ahead-of-meeting-Video.html 

Embedded video

190 people are talking about this

Η αναγκαστική συμπόρευση για τους οποιουσδήποτε λόγους δεν συνεπάγεται και ουσιαστικά καλές σχέσεις και οι πρόσφατες δημόσιες κοινές εμφανίσεις του Τούρκου και Ρώσου προέδρου το αποδεικνύουν περίτρανα.

https://www.ethnos.gr/kosmos/92830_kapsoni-poytin-se-erntogan-ton-estise-mazi-me-toys-akoloythoys-toy

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα