Κατηγορηματική διάψευση Τ. Θεοδωρικάκου για τα τουρκικά fake news – Αρχηγείο ΕΛΑΣ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για περιστατικό πυροβολισμού σε βάρος μεταναστών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Διαψεύδει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας περί επεισοδίου στον Έβρο, κάνοντας λόγο για fake news.

Με ανάρτησή του στα social media, o κ. Θεοδωρικάκος τονίζει: «Η Τουρκία έχει βεβαρυμένο παρελθόν στην εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών. Ας εγκαταλείψει επιτέλους τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο».

Αρχηγείο ΕΛΑΣ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για περιστατικό πυροβολισμού σε βάρος μεταναστών στην περιοχή του Έβρου

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ξένο και εγχώριο ηλεκτρονικό τύπο, τα οποία αναφέρονται σε περιστατικό πυροβολισμού σε βάρος μεταναστών στην περιοχή του Έβρου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι: το περιγραφόμενο ή παρόμοιο περιστατικό, ουδέποτε έχει συμβεί και ως εκ τούτου σχετικές αναφορές είναι ανυπόστατες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Σημειώνεται ότι, το σύνολο των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία των συνόρων της χώρας γίνεται πάντοτε βάσει της εθνικής, ενωσιακής και διεθνούς νομοθεσίας καθώς και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα