Καταστροφή για τον Τραμπ! Μετά την ήττα στις εκλογές, η Μελάνια παίρνει τον γιό τους και εξαφανίζεται! Γιατί τον εγκαταλείπει η σύζυγός του και που θα πάει να ‘κρυφτεί’;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Θέμα χρόνου είναι το τρίτο διαζύγιο του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η σύζυγος του, Μελάνια, μετράει κάθε λεπτό, μέχρι να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και να του δώσει τα… παπούτσια στο χέρι, σύμφωνα με πρώην συμβούλους του απερχόμενου προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

«Η Μελάνια φτιάχνει βαλίτσες για να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον ηττημένο πρόεδρο των ΗΠΑ. Η υπομονή έχει και τα όριά της, αν και δημοσίως η απερχόμενη “Πρώτη Κυρία” διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα στα πηγαδάκια της Ουάσινγκτον ότι είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον σύζυγό της. Η 50χρονη Μελάνια ακολουθεί πιθανότατα τον “Κώδικα Σιωπής” που της επέβαλε ο Τραμπ, προκειμένου να λάβει τη διατροφή που την ικανοποιεί και τους οικονομικούς όρους που διασφαλίζουν τον μοναχογιό τους» λένε οι ίδιες πηγές.

Η τρίτη σύζυγος του 74χρονου Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα του 15χρονου Μπάρον, έχει λάβει προ καιρού την απόφασή της να εγκαταλείψει την συζυγική στέγη. Η Μελάνια σκοπεύει να τερματίσει τον 15χρονο γάμο της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», επικαλούμενη τα όσα ισχυρίζεται η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, πρώην διευθύντρια επικοινωνίας για το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Λευκού Οίκου.

«Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να είχε ξεσπάσει σε λυγμούς όταν ο σύζυγός της θριάμβευσε το 2016, με έναν φίλο της να λέει: “Δεν περίμενε ποτέ να κερδίσει”». Περίμενε πέντε μήνες προτού μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον και να τακτοποιηθεί στον Λευκό Οίκο, με το επιχείρημα ότι ο γιος του ζευγαριού Μπάρον, «έπρεπε να τελειώσει το σχολείο».

Αυτό υποστηρίζει και η πρώην συνεργάτιδα της Μελάνια, Στέφανι Γουόλκοφ, η οποία είχε αποκαλύψει ότι η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» ήθελε από τότε να χωρίσει τον Τραμπ, αλλά διαπραγματευόταν τη διατροφή που θα της εξασφάλιζε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως και το μερίδιο από την περιουσία του για τον γιο τους.

Η Γουόλκοφ ισχυρίστηκε επίσης ότι το ζεύγος κοιμάται σε χωριστά υπνοδωμάτια στον Λευκό Οίκο, αφού έχουν «λευκό γάμο». Για την πρώην συνεργάτη του Τραμπ, Ομαρόζα, ο 15χρονος γάμος του ζευγαριού έχει ήδη τελειώσει: «Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό μέχρι να φύγει από τον Λευκό Οίκο και να λάβει διαζύγιο».

Παρά το γεγονός ότι στις δημόσιες εμφανίσεις της δηλώνει ότι έχει μια «εξαιρετική σχέση» με τον σύζυγό της, η εικόνα έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές από μόνη της. Αποστρέφει το βλέμμα της κάθε φορά που ο Τραμπ την κοιτάει στα μάτια, και αρνείται να του πιάσει το χέρι, όταν ο Τραμπ θέλει να δώσει προς τα έξω μία τρυφερή εικόνα του ζεύγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς, προτού χωρίσουν, είχαν συνάψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο Τραμπ της απαγόρευσε να δημοσιεύσει οποιοδήποτε βιβλίο ή να δώσει συνεντεύξεις επικριτικές γι’ αυτόν. Για την δικηγόρο Κριστίνα Πρέβιτ, πιθανότατα η Μελάνια έχει συμφωνήσει σ’ έναν παρόμοιο «Κώδικα Σιωπής».

Η κατάσταση θα αποσαφηνιστεί στις 20 Ιανουαρίου του 2021, τότε που λήγει και επισήμως η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ. Μαζί με την προεδρική του θητεία, πιθανότατα θα λήξει και ο γάμος του με την τρίτη του σύζυγο.

Η 46χρονη Ομαρόζα Νιούμαν εξηγεί: «Η Πρώτη Κυρία μερικές φορές απεχθάνεται τον Ντόναλντ Τραμπ». Η Νιούμαν γνώρισε το ζευγάρι το 2003  -16 μήνες πριν από το γάμο τους-  και εργάστηκε από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2017 ως διευθύντρια του γραφείου Επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο. Οι φήμες για κρίση στο γάμο του ζεύγους Τραμπ κυκλοφορούν από τότε που ο Ντόναλντ εξελέγη στο υψηλότερο αξίωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Νοέμβριο του 2016. «Η Μελάνια δεν ήθελε ποτέ να γίνει “Πρώτη Κυρία”. Στο Λευκό Οίκο, δεν κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι ή ακόμα και στο ίδιο δωμάτιο με τον σύζυγό της. Μερικές φορές δεν τον βλέπει για μέρες. Οι εικασίες τροφοδοτούνται από την ίδια τη Mελάνια: είναι σπάνιες οι κοινές εμφανίσεις τους».

Γιατί όμως η Μελάνια δεν έχει χωρίσει από τον Ντόναλντ πολύ καιρό; Αυτό θα ήταν «η απόλυτη ταπείνωση» για τον Τραμπ, λέει η Νιούμαν, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος είχε βρει έναν τρόπο να τιμωρήσει τη Μελάνια, εάν τον άφηνε. Η Mελάνια έμεινε μαζί του και διαπραγματεύτηκε καλύτερους οικονομικούς όρους γι’ αυτήν και τον 15χρονο γιο τους Μπάρον.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες και χωρίσει το ζεύγος Τραμπ, τότε:

Ποιος θα πάρει την επιμέλεια του Μπάρον Τραμπ;
Με ποιον θα ζήσει ο έφηβος σε περίπτωση διαζυγίου; Η δικηγόρος της Νέας Υόρκης, Τζακλιν Νιούμαν θεωρεί ότι η Μελάνια θα έχει την κηδεμονία και ο Ντόναλντ θα μπορεί να βλέπει τον γιο του όποτε είναι στην πόλη.

«Ο επιχειρηματίας Tραμπ θα έχει πολλά να κάνει. Με την αυτοκρατορία των ακινήτων του ή όπως φημολογείται, με τις προετοιμασίες για την επανεκλογή του το 2024 και τέλος με τους δικηγόρους του. Σύμφωνα με τους «New York Times», υπάρχουν περισσότερες από 30 αγωγές που εκκρεμούν. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται για τραπεζική απάτη, ασφαλιστική απάτη και φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», η περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Συνολικά διαθέτει έξι ακίνητα στη Νέα Υόρκη, ανάμεσά τους και τον Πύργο «Trump Tower» στην 5η Λεωφόρο. Επιπλέον, του ανήκουν μία πολυτελής έπαυλη στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα , 17 γήπεδα γκολφ και κλαμπ, καθώς και πολλά ξενοδοχεία. Το μεγάλο ερώτημα είναι: Ποιο θα είναι το μερίδιο της Μελάνια;

Όταν ο Τραμπ χώρισε την πρώτη του γυναίκα, Ιβάνα Τραμπ, σύμφωνα με τους New York Times, της έδωσε εφάπαξ το ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, και διατροφή 650 χιλιάδων δολαρίων (το χρόνο), ένα ακίνητο 45 δωματίων στο Κονέκτικατ κι ένα διαμέρισμα στο ξενοδοχείο Trump Plaza. Η σύζυγος «νούμερο δύο», Μάρλα Μέιπλς, φέρεται να έφυγε με άδεια χέρια λόγω προγαμιαίου συμβολαίου…

Το διαζύγιο θα έχει οικονομικό αντίκτυπο στον Μπάρον Τραμπ;
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πέντε παιδιά από τρεις γυναίκες. Η Ιβάνκα Τραμπ θεωρείται το αγαπημένο του παιδί. Η συγγραφέας και νικήτρια του βραβείου Pulitzer Μέρι Τζόρνταν γράφει στο νέο της βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Η τέχνη της συμφωνίας της: Η ανείπωτη ιστορία της Mελάνια Τραμπ»:
«Η Μελάνια ήθελε εγγυήσεις ότι ο Μπάρον θα έχει τις ίδιες οικονομικές απολαβές από την περιουσία του Τραμπ όπως και με τα άλλα τέσσερα παιδιά του».

Οι Μυστικές Υπηρεσίες θα προστατεύουν την Μελάνια και μετά το διαζύγιο;
Στην περίπτωση του Τραμπ, θα δημιουργηθεί ένα προηγούμενο: ένας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει χωρίσει ποτέ από τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ή μετά τη θητεία του. Το γεγονός είναι ότι η Μελάνια θα παραμείνει η 45η «Πρώτη Κυρία» στις ΗΠΑ. Μπορεί επομένως να έχει ειδική προστασία από τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Πού θα ζήσει η Μελάνια;
Το πρώην μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σλοβενία. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο του 1996. Εκεί συνάντησε τον Τραμπ σε ένα πάρτι, τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Προφανώς, η Mελάνια θα επιστρέψει στο Μανχάταν και μπορεί να ανοίξει ένα πρακτορείο μοντέλων. Κάτι που θα της θυμίζει τα νιάτα της…

https://europost.gr/katastrofi-ton-tramp-tin-itta-stis-ekloges-melania-pairnei-ton/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ντρέπεσαι. Ρε ξεφτιλισμένε που γραφης αυτό το άρθρο ντροπή σου βρε υποκείμενο της κοινωνίας που είσαι ρουφιάνος που ξερης την οικογένεια του καθενος και γραφης παλιορουφιανε ξεφτιλισμένε δημοσιογράφε άντε να χαθηςπαλιανθρωπε βρωμερέ λιγδιάρηκοινωνικο υποκείμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα