Καταποντίζεται το κόμμα Ερντογάν: Καταγράφει το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και 17 χρόνια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κάτω από το 30% βρίσκονται τα ποσοστά του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), δήλωσε ο γενικός διευθυντής της τουρκικής ερευνητικής εταιρείας KONDA Μπεκίρ Αγάρντιρ αναφέροντας ότι το ΑΚΡ έχει το χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων 17 χρόνων.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι T24, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ΚONDA η οποία είχε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή “τα ποσοστά του ΑΚΡ αυτή τη στιγμή είναι κάτω από 30%”.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της KONDA, ενώ μειώνεται η επιρροή του ΑΚΡ, αυξάνεται αυτή του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) του Ντεβλέτ Μπαχτσελί και φαίνεται ότι διατηρείται η ύπαρξη του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ. Αναφέρει ακόμη ότι οι μισοί νέοι της Τουρκίας πιστεύουν ότι τα προβλήματα της χώρας δεν θα επιλυθούν με τους νυν πρωταγωνιστές και πως το 40% έχει την ίδια άποψη σε αυτό το θέμα. “Και οι υποστηρικτές του ΑΚΡ σήμερα λένε ‘όχι’ στο προεδρικό σύστημα”, αναφέρει.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη 03/10/2019

Πηγή: Καταποντίζεται το κόμμα Ερντογάν: Καταγράφει το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και 17 χρόνια https://hellasjournal.com/2019/10/katapontizetai-to-komma-erntogan-katagrafei-to-chamilotero-pososto-edo-kai-17-chronia/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα