Κατά και του Τσιτσιπά ο διαδικτυακός ανθρωποφαγικός όχλος…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Και ξαφνικά μας φταίει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ανακαλύψαμε τη νέα πηγή των δεινών μας στο πρόσωπό του, πιστοί στην νεοελληνική παράδοση να  σπαράσσεται η κοινωνία από εσωτερικούς διχασμούς. Ακόμα και επίπλαστους! Για την ακρίβεια, οι γνωστοί άγνωστοι του Διαδικτύου ξαναχτύπησαν. Αυτή η θορυβώδης μειοψηφία που εξανίσταται με όλους και με όλα, φέρνοντας στο νου το «όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια»!

Ποιο είναι, όμως, το αδίκημα του 22χρονου τενίστα; Τί του προσάπτει ο διαδικτυακός όχλος; Απ’ ό,τι φαίνεται, τον ρίχνει στην πυρά επειδή αφιλοκερδώς παρήγαγε και πρωταγωνίστησε σε ένα σποτάκι με στόχο την επαγρύπνηση των πολιτών σε σχέση με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που οφείλουμε να τηρούμε. Σ’ αυτό απευθύνεται στους συνομήλικους του, τους οποίους καλεί να αγκαλιάσουν τα νέα μέτρα.

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας», λέει ο διάσημος τενίστας, κοιτώντας την κάμερα. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που μετέχει στην ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Η αρχή είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, όταν σε βίντεο του ΕΟΔΥ έκανε αναφορά στα βασικά μέτρα προστασίας. «Η πλειοψηφία των νέων πάντως στους οποίους απευθύνεται ο Τσιτσιπάς ή θα πάνε λίγες μερούλες κάπου γιατί τα βγάζουν τσίμα-τσίμα ή δεν θα πάνε πουθενά γιατί είναι άνεργοι», σχολιάζει στο Twitter η Άννα Χατζησοφιά, γνωστή σεναριογράφος και άλλοτε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν είσαι πρωταθλητής είναι προτιμότερο να παίζεις με τα μπαλάκια σου αντί να αυτοξεφτιλίζεσαι σε κυβερνητικά σποτάκια», σχολιάζει μία εξαγριωμένη χρήστης του Διαδικτύου.

Άλλες τοποθετήσεις του προσάπτουν υποκρισία, διότι «αυτός έτρωγε αστακομακαρονάδες στην Μύκονο και τώρα μιλάει», ενώ όπως γράφει κάποιος άλλος «μα μένει στο Μονακό τί δουλειά έχει με την Ελλάδα». Καθίσταται εμφανές, λοιπόν, ότι το πρόβλημα της συμμετοχής του νεαρού αθλητή στην εθνική και υπερκομματική αυτή προσπάθεια είναι η επιτυχία του και ό,τι αυτή συνεπάγεται.

Παγκοσμίου κλάσης πρωταθλητής

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αναδειχθεί σε παγκοσμίου κλάσης πρωταθλητή, με εντυπωσιακές

για την συνέχεια https://slpress.gr/koinonia/kata-kai-toy-tsitsipa-o-diadiktyakos-anthropofagikos-ochlos/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα