Καμμένος: Να μη δίνουμε τροφή σε όσους προσπαθούν να αναβιώσουν τον εθνικισμό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας – Δείτε τις φωτογραφίες

Καμμένος: Να μη δίνουμε τροφή σε όσους προσπαθούν να αναβιώσουν τον εθνικισμό
 Στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας από τον αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου στον αντιπέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη.

ameansdbna2

«Σήμερα εδώ στη Λάρισα, όπου χτυπά η καρδιά των ενόπλων δυνάμεων γίνεται η παράδοση παραλαβή της διοίκησης του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς και είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Σήμερα παραδίδουν δύο άξιοι Αρχηγοί. Ο αρχηγός του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς. Ο απερχόμενος αρχηγός της 1ης Στρατιάς, με απόφαση της κυβέρνησης και με πρόταση μας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, εντός των επομένων ημερών, θα αναλάβει αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς» είπε πριν την έναρξη της τελετής.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για την σημερινή έξοδο των αγροτών στα μπλόκα σημειώνοντας: «Στα μπλόκα σήμερα είναι μια μερίδα του ΚΚΕ. Οι αγρότες έχουν αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση αυτή κάνει το παν προκειμένου να βοηθήσει τα αιτήματά τους» όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

ameansdbna3

Μίλησε όμως και για το περιστατικό με τους οπλίτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό και απαθανατίστηκαν σε φωτογραφία.  «Τα φαινόμενα αυτά θα αντιμετωπιστούν όπως προβλέπεται και με την μέγιστη αυστηρότητα, αλλά δεν θα πρέπει να δίνουμε τροφή σε εκείνους που προσπαθούν να αναβιώσουν έναν εθνικισμό στη πατρίδα μας προσβάλλοντας την Ελλάδα» είπε.

ameansdbna4ameansdbna5

(Φωτογραφίες από larissanet.gr)

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα