Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση αποστατών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ»

Οι ΑΝΕΛ δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που στηρίζεται σε βουλευτές αποστάτες,

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις -Τι ισχύει για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις [pdf]
Ο κ. Καμμένος, μιλώντας από τα Ιωάννινα, χαιρέτισε το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, το οποίο είπε ότι θα ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, αλλά επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

«Εμείς ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση αποστατών δεν δίνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, που δεν έχει την λαϊκή εντολή. Η κυβέρνηση αυτή, από την στιγμή που αθέτησε την υπόσχεση συνοχής της και ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών, δεν υπάρχει», είπε ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Η κυβέρνηση αυτή στηρίζεται σε βουλευτές αποστάτες, οι οποίοι αυτή την στιγμή λειτουργούν αντίθετα στην λαϊκή εντολή την οποίαν πήραν. Η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί και να οδηγηθεί ο ελληνικός λαός σε εκλογές, να εκλέγει μια κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, από τους βουλευτές που θα επιλέξει. Η κυβέρνηση αυτή την στιγμή, στηρίζεται από 3 βουλευτές που αποστάτησαν από τους ΑΝΕΛ γιατί εξαγοράστηκαν με μια υπουργική καρέκλα, και σ’ ένα Θεοχαρόπουλο, ο οποίος δεν έχει ποτέ εκλέγει στην ζωή του. Βγήκε βουλευτής Επικρατείας, δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και μόλις πήρε την καρεκλίτσα, έγινε υπουργός», συνέχισε ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε ντροπή για τη Δημοκρατία «μια κυβέρνηση να στηρίζεται σε εξαγορασμένους βουλευτές, οι οποίοι εξαγοράστηκαν έναντι προσωρινής υπουργικής θέσης».

Από την άλλη, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο των 120 δόσεων- που κατατέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα- εξέφρασε την ικανοποίησή του και υποστήριξε ότι οφείλονται στους ΑΝΕΛ τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Εμείς φέραμε την ισορροπία, την σταθερότητα, κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια, δεν αφήσαμε να γίνει διάλυση στην χώρα. Τις 120 έπρεπε να τις είχε κάνει εδώ και καιρό. Χαιρόμαστε, θα τις ψηφίσουμε, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή, εμείς δεν δίνουμε», είπε ο κ. Καμμένος.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα