Καμμένος: Ας πάρουν την Κ.Ο., τους τη χαρίζω -Ο Τσίπρας δεν φέρθηκε έντιμα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ»

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον πρωθυπουργό, με την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

«Ο εταίρος μας μέχρι προχθές, ο κύριος πρωθυπουργός, δεν φέρθηκε με εντιμότητα, προτείνοντας σε βουλευτές των ΑΝΕΛ καρέκλες έναντι της ψήφου. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να έχει 151 βουλευτές, αλλά θα έπρεπε αυτοί να εξαγοραστούν από τους ΑΝΕΛ; Δεν υπήρχαν άλλοι από το ΠΑΣΟΚ ή από το Ποτάμι;», είπε ο κ. Καμμένος.

«Θέλουν να πάρουν και την κοινοβουλευτική ομάδα, κατά παράβαση του κανονισμού; Τους τη χαρίζω, ας την πάρουν», συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της επιτροπής κανονισμού της Βουλής. «Είναι έντιμο όταν ο Παπαχριστόπουλος παραδίδει την έδρα του καθαρά και στα ίσια να κλαπεί και αυτή για να κρατηθεί ο Κουίκ υπουργός; Του τον χαρίζω τον Κουίκ αν τον θέλει ο πρωθυπουργός. Αλλά η έδρα της Β’ Αθήνας ανήκει στους ΑΝΕΛ. Εχει υποχρέωση, στο όνομα της έντιμης συνεργασίας που είχαμε, να την επιστρέψει», είπε ακόμη, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε «Εμείς θα ορκίζουμε κυβερνήσεις, εμείς θα καταργούμε υπουργούς κι εμείς θα βάζουμε κόκκινες γραμμές».

Στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε ξανά εμμέσως και στις φήμες περί ταξιδιού του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες. «Οτι έχουμε να πούμε, τους το λέμε στα μούτρα. Ούτε σενάρια διακινούμε, ούτε ιστορίες με αρκούδες και τροπικά πλοία», είπε.

Ακόμη στράφηκε για μια ακόμη φορά κατά του Νίκου Κοτζιά, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα τον συντρίψει! «Εγώ δεν απειλώ κανέναν με αποκαλύψεις. Αυτούς που απειλώ, τους απειλώ ευθέως. Και εκείνος που όχι απλώς των απειλώ, αλλά δηλώνω ότι θα τον συντρίψω, είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο ολετήρας που εξαπάτησε τους Ελληνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφορικά με το Σκοπιανό, δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. «Ηρθε η ώρα της κρίσης αυτή την εβδομάδα. Η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ψηφίσουν ή όχι την ένταξη των Σκοπίων με το όνομα Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ. Και εδώ θέλει 180 ψήφους. Χωρίς 180 ψήφους δεν μπορεί να περάσει. Εμείς λοιπόν σας λέμε ότι δεν την ψηφίζουμε και δίνουμε αγώνα. Για να δω τους βουλευτές της ΝΔ αν θα ψηφίσουν και θα προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας τελικά αυτή την εβδομάδα», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Πάνου Καμμένου (στο 29:15 η φράση «ας την πάρουν την ΚΟ τους τη χαρίζουμε»)

Ο Πάνος Καμμένος/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα