Και εικονικό και live το πολυσυνέδριο NANOTEXNOLOGY 2020

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εικονικό συνέδριο, όπου θα αναλυθούν τα επιστημονικά δεδομένα και οι προβλέψεις για την πανδημία COVID-19, με τη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών νανοτεχνολογίας και νανοεπιστημών από όλο τον κόσμο, καθώς και παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων υψηλής προστασίας από τον νέο κορονοϊό, όπως νανο-μάσκες και νανο-φίλτρα, περιλαμβάνει φέτος, μεταξύ άλλων, το πολυσυνέδριο NANOTEXNOLOGY 2020, που αρχίζει στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιουλίου.

Επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο, εκπρόσωποι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ερευνητικών κέντρων και επιχειρήσεων τεχνολογικής καινοτομίας, συντονίζονται – σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών – “σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός, που για πρώτη φορά θα εξελίσσεται ταυτόχρονα και virtual και live” (σ.σ. σε ορισμένα γεγονότα θα υπάρχει και η δυνατότητα φυσικής παρουσίας). Στο πλαίσιο δε της EXPO 2020, της ζωντανής έκθεσης τεχνολογίας αιχμής, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Porto Palace”, από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου, θα είναι σημαντική η ελληνική παρουσία, καθώς “θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά μοναδικές ελληνικές τεχνολογικές κατασκευές με τη χρήση τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκών, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη σύμπραξη ελληνικών καινοτόμων εταιρειών. Πρωτοπόρες εταιρείες, πολλές από αυτές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μέλη του δυναμικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A) θα εκθέσουν για πρώτη φορά εφαρμογές που αφορούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των εύκαμπτων ηλεκτρονικών (αισθητήρες, wealables, φωτισμός, οθόνες, δομικά υλικά, συστήματα θέρμανσης και ψύξης κ.ά)” υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Το NANOTEXNOLOGY 2020 διοργανώνουν το Εργαστήριο Οργανικών Ηλεκτρονικών και Κέντρο Νανοτεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A), η NanoNET, η Smartline, η Real Nano και η Cornet._

ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα