Ισραήλ: Η επίθεση στη Συρία έγινε για καταστροφή προηγμένων όπλων της Χεζμπολάχ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Στόχος της επίθεσης που αποδόθηκε στο Ισραήλ στην περιοχή της Δαμασκού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η μεταφορά προηγμένων όπλων καθ’ οδόν προς τα σύνορα Συρίας-Λιβάνου.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση – συμπεριλαμβανομένων, εκτός από μέλη της σιιτικής πολιτοφυλακής, μέλη της Χεζμπολάχ.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια αντιπολιτευτική δημοσιογραφική ομάδα με έδρα τη Βρετανία, ανέφερε ότι στην περιοχή όπου επιτέθηκε το Ισραήλ, υπήρχαν αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ και Ιρανοί αξιωματικοί, καθώς και επιτελεία του συριακού στρατού.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, οι αναφορές του οποίου δεν είναι πάντα ακριβείς, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση – όλοι μέλη της σιιτικής πολιτοφυλακής και της Χεζμπολάχ.

Στο Ισραήλ, πάντως, εκτιμάται ότι η Χεζμπολάχ δεν είχε θύματα στην επίθεση.

Η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι το Ισραήλ επιτέθηκε με πυραύλους εδάφους-εδάφους.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα συστήματα αεράμυνας της Συρίας ενεργοποιήθηκαν εναντίον «εχθρικών στόχων προς την κατεύθυνση του Ισραήλ» και ορισμένοι από τους πυραύλους φέρεται να αναχαιτίστηκαν, σημειώνει το  ισραηλινό δημοσίευμα.

Ynet.co.il

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό το σκυλί δεν γαυγίζει. Δαγκώνει! Κάνετε μία σύγκριση με τους καραγκιόζηδες Ελλάδας-Τουρκίας, τις απειλές, αυστηρές έως … “σκληρές” ανακοινώσεις/απαντήσεις, παραπομπές στο διενθές δίκαιο και τα ρέστα. Ένας πόλεμος με λόγια φαυλατάδων, όταν άλλοι, σοβαροί, κάνουν έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα