ΙΣΠΑΝΙΑ: 46 τρόφιμοι γηροκομείου νεκροί μετά την πρώτη δόση εμβολίου!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αλλοι σαράντα – εργαζόμενοι και τρόφιμοι – στον οίκο ευγηρίας προσβλήθηκαν με κορωνοϊό μετά την πρώτη δόση του εμβολίου. Επόμενο ήταν η δεύτερη δόση εμβολιασμού να ματαιωθεί.

ΛΟΣ ΜΠΑΡΡΙΟΣ, ΙΣΠΑΝΙΑ – Ο οίκος ευγηρίας «Nuestra Senora del Rosario» (Παναγία του Ροζάριο) αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω θανάτων μετά τον εμβολιασμό mRNA.

Όλοι οι τρόφιμοι και οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου  της Pfizer mRNA στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με το ισπανικό μέσο ενημέρωσης ABC de Sevilla.

Οι περισσότεροι αρρώστησαν λίγο μετά τον εμβολιασμό. Πολλοί από αυτούς πιστεύεται ότι αρρώστησαν με το COVID-19, παρά το γεγονός ότι «εμβολιάστηκαν κατά του ιού».

Οι υπηρεσίες υγείας της Ανδαλουσίας δήλωσαν ότι τουλάχιστον 46 τρόφιμοι έχουν πεθάνει από τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζουμε ότι η δυναμικότητα του Notre-Dame είναι 145 ατόμων .

Η κυβέρνηση της Ανδαλουσίας παρενέβη στις αρχές Φεβρουαρίου για να μειώσει τον αριθμό των θανάτων. Αλλά οι άνθρωποι συνέχισαν να πεθαίνουν.

Η κατάσταση παραμένει τραγική, καθώς τουλάχιστον 28 τρόφιμοι και 12 μέλη του προσωπικού ήταν θετικοί στον COVID-19 την περασμένη εβδομάδα. Αυτό οδήγησε τις  υγειονομικές υπηρεσίες να διακόψουν οποιονδήποτε εμβολιασμό mRNA.

Η Ομοσπονδία Δημοσίων Υπηρεσιών επέκρινε τη Notre-Dame για καθυστέρηση στη λήψη οποιουδήποτε μέτρου.

Το συνδικάτο των εργαζομένων είπε ότι δεν υπήρχε επαρκής ανταπόκριση μετά το θάνατο  οκτώ ατόμων στις 18 Ιανουαρίου. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 30 στις 28 Ιανουαρίου.

Η Ισπανία βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα σχετικά με τα εμβόλια mRNA. Ο υπουργός Υγείας Salvador Illa δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι η υπηρεσία του διατηρεί μια βάση δεδομένων για όλους τους πολίτες που αρνούνται το εμβόλιο με mRNA. Διευκρίνισε μάλιστα ότι ο κατάλογος θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της ΕΕ.

Ένας επαγγελματίας υγείας στην Ισπανία ανέφερε επίσης πρόσφατα ότι αρκετοί εμβολιασμένοι με  mRNA έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία στην περιοχή της Μούρθια με εγκεφαλίτιδα.

Πηγή: https://reseauinternational.net/espagne-la-deuxieme-dose-de-vaccination-de-pfizer-interrompue-apres-le-deces-de-46-pensionnaires-de-maisons-de-retraite/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα