Ιερέας, η ερωμένη του και ο σύζυγος της δηλητηρίασαν γεύμα απόρων και δολοφόνησαν 15 ανθρώπους

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο ναός είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο. Το φιλανθρωπικό έργο του ιερέα είχε ξεπεράσει τα όρια της περιοχής και από παντού συνέρρεαν άποροι για ένα πιάτο φαγητό.

Ο ινδουιστής ιερέας στην Καρνατάκα της νοτιοδυτικής Ινδίας, με το όνομα Μαχαντέβα όμως είχε άλλα σχέδια μαζί με την ερωμένη του και τον σύζυγο της. Δηλητηρίασε με αρσενικό τα τεράστια καζάνια με το ρύζι και στη συνέχεια το προσέφερε στους πιστούς και τους άπορους. Δεκαπέντε άνθρωποι πέθαναν πριν προλάβουν να βγουν από το ναό και άλλοι 100 μεταφέρθηκαν με σπασμούς στα τοπικά νοσοκομεία με δηλητηρίαση.

Ο ιερέας και το ζευγάρι συνελήφθησαν αμέσως από τις αρχές με τον πρώτο να δηλώνει ότι τον έμπλεξαν σε μια πλεκτάνη, ότι είναι αθώος και ότι η ερωμένη του τα έστησε όλα αυτά προκειμένου να πάρει από τον ναό έναν θησαυρό 3,4 εκατομμυρίων ρουπιών, περίπου 35.000 ευρώ.

Πάντως στην αστυνομία κατέθεσε ένας αγρότης ο οποίος υποστήριξε ότι 8 μέρες πριν το περιστατικό, ο ιερέας του ζήτησε να του παραδώσει 8 μπουκάλια αρσενικό και ζιζανιοκτόνο.

Ένας από τους ανθρώπους που έφαγαν το δηλητηριασμένο φαγητό και δεν πέθανε, δήλωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται: «Μας έδωσαν ρύζι το οποίο μύριζε παράξενα. Όταν ρωτήσαμε γιατί μυρίζει έτσι μας απάντησαν πως είναι τα φύλλα με τα οποία τη μαγείρεψαν που έδωσαν αυτή τη μυρωδιά»

topontiki.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν επρεπε ο τιτλος να γραφει Ινδουιστης ιερωμενος σντι του ΙΕΡΕΑΣ , που για τους Ελληνορθοδοξους χριστιανους και τους δικους μας αναγνωστες σημαινει ιερεα-παππας;;;.
    Τυχαιο ,η, αγνοια του δημοσιογραφου του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, η,υποβολιμιαιο φέικ νιους;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα