Θρίλερ: Λύθηκε το μυστήριο της απαγωγής της μικρής Μαντλίν μετά από 16 χρόνια; “Εγώ είμαι” λέει 22χρονη από την Πολωνία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μια 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξειςπως είναι η μικρή Μαντλίν Μακάν, το κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία .

Η νεαρή γυναίκα, η Τζούλια Βέντελ, της οποίας η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε viral, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας κακοποιήθηκε από έναν Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της πεντάχρονης Μαντλίν το 2007. Υποστήριξε επίσης ότι η οικογένεια Μακάν  ήρθε σε επαφή μαζί της  για να κάνει τεστ DNA.

  • Σύμφωνα με όσα λέει η Βέντελ, έχει το ίδιο ελάττωμα στο μάτι της που είχε το χαμένο μικρό παιδί και μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ .

 

Κάποιος κοντά στην οικογένεια Μακάν είπε ότι “η οικογένεια δεν διακινδυνεύει τίποτα και είναι πρόθυμη να ελέγξει οποιεσδήποτε τυχόν αναφορές. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, και το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Κανείς δεν το συζητά αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή».

Η Wendel δεν γνώριζε την εξαφάνιση του κοριτσιού

Σύμφωνα με όσα λέει η Βέντελ, δεν είχε ακούσει για την εξαφάνιση της Μαντλίν  μέχρι που άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια από τα οποία δεν έχει αναμνήσεις.

“Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα”, είπε.

  • «Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα», συνέχισε. “Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακάν  και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν.”

Η Τζούλια ελπίζει να έρθει σε επαφή με τους Μακάν τις επόμενες ημέρες.

 

 

Με πληροφορίες από The Jerusalem Post

https://hellasjournal.com/2023/02/lithike-to-mistirio-tis-apagogis-tis-mikris-mantlin-meta-apo-16-chronia-ego-ime-lei-22chroni-apo-tin-polonia-videos/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα