Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Απόψε εγώ και η Μελάνια βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό. Μπαίνουμε άμεσα σε καραντίνα, θα το αντιμετωπίσουμε μαζί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τραμπ.

Νωρίτερα είχε γράψει πως «η πρώτη κυρία και εγώ αναμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβληθήκαμε». «Στο μεταξύ, θα αρχίσουμε τη διαδικασία της καραντίνας μας!», πρόσθετε, χωρίς να διευκρινίσει τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή πόσες ημέρες θα διαρκέσει η απομόνωση, ή το πού θα βρίσκεται.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και προτού διαγνωστεί θετικός δήλωνε ότι δεν ήταν «σίγουρος» αν θα χρειαζόταν να τεθεί σε καραντίνα.

Η Χόουπ Χιξ, μέλος του στενού κύκλου των συνεργατών του Τραμπ, «διαγνώστηκε θετική, μόλις το έμαθα», είπε ο πρόεδρος. «Αν θα μπούμε σε καραντίνα ή αν μολυνθήκαμε δεν το ξέρω», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον εαυτό του και στη σύζυγό του.

«Θα έχω τα αποτελέσματα» των τεστ «απόψε ή αύριο το πρωί, αλλά ξέρετε, περνάω πολύ χρόνο με τη Χόουπ, όπως και με την πρώτη κυρία», ανέφερε ακόμη.

Η Χιξ, 31 ετών, επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος όταν ο Τραμπ πήγε την Τρίτη στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία Οχάιο, για να συμμετάσχει στο πρώτο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν.

Συνταξίδεψε επίσης με τον αρχηγό του κράτους προχθές Τετάρτη στη Μινεσότα, όπου ο Τραμπ έκανε την κεντρική ομιλία σε προεκλογική εκδήλωση.

Πηγή: ΑΠΕ, AFP, REUTERS, DPA

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα