«Θερμό» επεισόδιο στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν έφυγε από επίσημο γεύμα μόλις είδε τον Τραμπ να κάθεται μαζί με τον Αλ-Σίσι!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έφυγε, μόλις είδε ότι στο επίσημο δείπνο του ΟΗΕ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι.

Όπως αναφέρεται ο Ερντογάν είχε φτάσει μέχρι τον προθάλαμο του χώρου  όπου γινόταν το γεύμα, παθαίνοντας όμως «ηλεκτροσόκ» όταν είδε τον Τραμπ μαζί τον Αιγύπτιο πρόεδρο στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως!

Είναι άγνωστο ποιος του σκάρωσε το «καψόνι» αυτό, ή εάν επρόκειτο για “σφάλμα” της εθιμοτυπίας, αλλά στο ίδιο τραπέζι παρακάθονταν και άλλοι ηγέτες όπως η Α.Μέρκελ η ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda.

EHA News@eha_news

President skipped the lunch hosted by Secretary General Guterres after seeing President and ‘s Sisi sitting in the same table

[via @canikligil]

Προβολή εικόνας στο Twitter
25 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Νέα Υόρκη: Κυκλοφορούν με αφίσες – Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στις ΗΠΑ

Γιγαντιαία αφίσα επάνω σε φορτηγό  που περιέτρεχε τους δρόμους της Νέας Υόρκης  έγραψε ότι « Ο Ερντογάν, ο νονός των Τζιχαντιστών Τρομοκρατών δεν είναι ευπρόσδεκτος στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η κινούμενη αφίσα ήταν από το σουηδικό Ερευνητικό Πρόγραμμα «Τουρκία- Ισλαμικό κράτος» που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις ριζοσπαστικές και βίαιες εξτρεμιστικές τάσεις, με έμφαση στις ριζοσπαστικές τζιχαντιστικές  συμμορίες.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/806985_o-erntogan-efyge-apo-episimo-geyma-toy-oie-molis-eide-ton-tramp-na
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και ο κ.Τραμπ φυσικα ”εβαλε την σκουπα του να κλαιει” ,γιατι παρεξηγηθηκε ο κ. Ερντογαν , που με αυτα που συνεβησαν στην Ν.Υορκη , θα πεσει η δημοτικοτητα του στην Τουρκια , οπου τον περιμενουν και οι διαδοχοι του.
    Τι λεει ο λαος μας ;;. ”Οποιος υπερηφανευεται γρηγορα ταπεινωνεται” . Και που ειμαστε ακομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα