Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ. Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ο φασίστας-ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ- αρχηγός των Γκρίζων Λύκων Ντεβλούτ Μπαχτσελί, προπομπός των αθλιοτήτων του τούρκου προέδρου, δήλωσε πριν λίγο στην κοινοβουλευτική του ομάδα πως τα νησιά βρίσκονται υπο την κυριαρχία της Τουρκίας.
Τα νησιά, δήλωσε ο Μπαχτσελί, δόθηκαν στην Ελλάδα για χρήση, υπο τον όρο να μην τα στρατιωτικικοποιήσει.
Αφού τα στρατιωτικοποίησε ανήκουν στην Τουρκία.
Ενημερώνω, είπε χαρακτηριστικά, την διεθνή κοινή γνώμη πως θα τους βγάλουμε τους Έλληνες τα μάτια.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ  ΧΡΕΩΝΟΥΝ»
‘Οπως γράφει η εφημερίδα Yeni Safak, η εφημερίδα, δηλαδή, του συμπεθέρου του Ερντογάν:
Οι ΗΠΑ, με ουσιαστικό τάιμινγκ, ακύρωσαν το εμπάργκο όπλων που είχε επιβληθεί στην ελληνοκυπριακή διοίκηση. Η Ελλάδα απέστειλε 23 στρατιωτικά οχήματα από τα νησιά του Αιγαίου στη Λέσβο στις 18-23 Σεπτεμβρίου. Έχοντας αναπτύξει μια μεραρχία, τρεις ταξιαρχίες και 5 συντάγματα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία. Η Τουρκία είναι περικυκλωμένη από τα δυτικά, τα ανατολικά, τα νότια, ακόμη και τα βόρεια. Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας για κυριαρχία στα 12 νησιά είναι απολύτως άδικες και παράνομες. Στην Ελλάδα μάλιστα παρέμεινε μόνο το δικαίωμα χρήσης αυτών των νησιών. Σύμφωνα με το 13ο άρθρο αυτής της συμφωνίας, αποφασίστηκε ότι η Ελλάδα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα νησιά στρατιωτικά. Όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που δόθηκαν στη χρήση της Ελλάδας, χωρίς στρατιώτες και όπλα, γέμισαν με στρατιώτες και όπλα. Η κυρίαρχη αρχή των νησιών του Βορείου Αιγαίου βρίσκεται αναμφίβολα και νόμιμα πλέον στην Τουρκία. Το ίδιο ισχύει και για τα 12 νησιά. Ανακοινώνω στον κόσμο, δεν θα αφήσουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας, δεν θα καταπατήσουμε τα δικαιώματά μας, θα τυφλώσουμε όσους ποθούν τα δικαιώματά μας και τον νόμο μας. Δικαίωμα σημαίνει τιμή. Ο Έλληνας πρωθυπουργός χτύπησε το τσεκούρι στην πέτρα, δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε τον Θεό, έχουμε το έθνος μας, έχουμε νίκες να φτάσουμε. Ο πεινασμένος δεν θέλει αθροιστή, ο κοιμώμενος δεν θέλει μαξιλάρι, ο άνεμος που είναι κλειδωμένος στο στόχο δεν περιμένει.
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα