Δεν ξέρω αν γνωρίζετε και εάν σας αρέσει η σάτιρα του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου. Δεν είναι πολύ του γούστου μου, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να μιμηθώ τα συστημικά Μίντια που “κατάπιαν” αμάσητο αυτό που συνέβη στην παράστασή του. Ο Ζαραλίκος, λοιπόν, δέχτηκε την οργή της τηλεπερσόνας Σάσας Σταμάτη, η οποία, συνοδευόμενη από “φουσκωτούς” –σύμφωνα με τις μαρτυρίες– με το έτσι θέλω και το γνωστό ύφος “ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε” διέκοψε το stand up comedy σόου του!

Ο λόγος; Από ότι λένε οι παριστάμενοι, ήταν κάποια σατιρικά σχόλια του Ζαραλίκου για τον γνωστό μεγαλο-επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Το επεισόδιο προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις: ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου υπεραμύνθηκε «της ελευθερίας της έκφρασης», μιλώντας για πράξη με «χαρακτηριστικά αυτοδικίας», ενώ σε αυστηρότερους τόνους κινήθηκαν οι ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στον αντίποδα, η Σταμάτη εμφανίστηκε, με το γνωστό “τουπέ” ύφος της, απολύτως αμετανόητη.

Ισχυρίστηκε πως αντέδρασε γιατί ένιωσε να «προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα, που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά», ισχυρισμοί που ομολογούμε πως δεν μας διαφώτισαν ιδιαίτερα για τα αίτια του απίστευτου αυτού επεισοδίου. Επιπλέον, ούτε λίγο ούτε πολύ, αντί μιας συγνώμης, ζήτησε… και τα ρέστα από τα πολιτικά κόμματα, που έκαναν το αυτονόητο: διαμαρτυρήθηκαν και δεν “στάθηκαν προσοχή” στην τηλεπερσόνα!

για την συνέχεια https://slpress.gr/koinonia/i-tilepersona-logokritis-kai-i-quot-gargara-quot-ton-systimikon-mintia/