Η συμμετοχή του Ούγγρου ευρωβουλευτή Jozsef Szajer σε παρτούζα ομοφυλοφίλων αποκάλυψε τα δήθεν χρηστά ήθη της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Αλκη Καλλιαντζίδη, Οικονομολόγου, [email protected]  www.kalkis.eu

Με άρθρο μου στις Ανιχνεύσεις την 1η Ιουνίου 2019, με τίτλο : «Οι ακροδεξιοί κήνσορες του αντισυστημισμού ροκανίζουν τα ευρώ μας σε εικονικούς βοηθούς, λουκούλλεια δείπνα και σαμπάνιες»,

http://www.anixneuseis.gr/?p=190680

αμφισβήτησα με στοιχεία τον δημαγωγικό αντισυστημισμό της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς που δεν της αρέσει η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση «των ελίτ που ζει σε βάρος του Λαού». Όμως όταν η ίδια βρεθεί σε θέσεις ευθύνης, δεν διστάζει να εμφανίζει παρανόμως εικονικούς βοηθούς, λουκούλλεια δείπνα και σαμπάνιες τις οποίες πίνει εις υγεία των ανενημέρωτων κορόιδων εκλογέων της.

Σήμερα η επικαιρότητα με υποχρεώνει να καταρρίψω παρακάτω άλλο έναν ακροδεξιό μύθο : τα δήθεν χρηστά χριστιανικά ήθη της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς. Ας όψεται η αποδειχθείσα συμμετοχή στις 27 Νοεμβρίου 2020 του Ούγγρου ευρωβουλευτή Jozsef Szajer, κολλητού του Βίκτωρος Ορμπαν, σε παρτούζα ομοφυλοφίλων στις Βρυξέλλες. Θα βασιστώ στο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του Emmanuel Beretta που δημοσιεύθηκε  στις 4-12-2030 στο ηλεκτρονικό Le Point.fr με τίτλο : «Ουγγαρία : Ο Βίκτορ Ορμπάν ενοχλημένος από τα παραπατήματα του βουλευτή Jozsef Szajer» (Hongrie : Viktor Orban gêné par les frasques du député Jozsef Szajer).

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας θεώρησε «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του Ούγγρου ευρωβουλευτή, ενός κολλητού του, που συνελήφθη σε μια βραδιά ελευθερίων ηθών (δηλαδή μιας ομοφυλοφιλικής παρτούζας)  στις Βρυξέλλες. Ο Βίκτορ Ορμπάν προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που άναψε στις τάξεις του μετά την αποκάλυψη των βρυξελιώτικων σεξουαλικών ατασθαλιών του ευρωβουλευτή του κόμματος Fidesz, του Jozsef Szajer. «Αυτό που έκανε ο συνάδελφός μας Jozsef Szajer δεν αντιστοιχεί στις αξίες της πολιτικής μας κοινότητας», δήλωσε. Δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα διαγράψουμε τα 30 χρόνια δουλειάς του, αλλά η δράση του δεν είναι αποδεκτή και δεν μπορούμε να την υπερασπιστούμε. Μετά από αυτό που συνέβη, αποφάσισε να παραιτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητώντας συγγνώμη και εγκατέλειψε το Fidesz.Λάβαμε υπόψη μας την απόφασή του». Με λίγα λόγια, ένα απολωλός πρόβατο.

Η αμηχανία ήταν μεγάλη μέσα στην ουγγρική κυβέρνηση ανακαλύπτοντας τα κατορθώματα της ροζ νύχτας του Jozsef Szajer. Ο βουλευτής συμμετείχε σε αυτό που ήταν μια ομοφυλοφιλική παρτούζα στο κέντρο των Βρυξελλών, όταν η αστυνομία  που ειδοποιήθηκε από γείτονες, παρενέβη για την επιβολή των περιορισμών εν μέσω της πανδημίας. Στη συνέχεια, ο Jozsef Szajer προσπάθησε να ξεφύγει από την υδρορροή. Συλληφθείς από την αστυνομία, οδηγήθηκε στο σπίτι του. Προσπάθησε ανεπιτυχώς να επικαλεστεί τη διπλωματική του ασυλία. Στο σακίδιό του, η αστυνομία είπε ότι βρήκε ναρκωτικά, τα οποία ο ίδιος αρνήθηκε. Δύο άλλοι διπλωμάτες συμμετείχαν σε αυτό που περιγράφηκε ως όργιο, με τη συμμετοχή περίπου 20 ατόμων, συμπεριλαμβανομένης και μιας γυναίκας.

Μια αντι-ομοφυλική μορφή ο Jozsef Szajer

Την περασμένη Κυριακή, ενώ η υπόθεση δεν είχε ακόμη ξεσπάσει, ο Jozsef Szajer  έκανε  γνωστό ότι εγκαταλείπει την πολιτική χωρίς πάρα πολλές εξηγήσεις, εκτός από τους «προσωπικούς λόγους», και ανακοίνωσε στον David Sassoli, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ότι η παραίτησή του θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2021. Τη Δευτέρα όμως, ο βελγικός Τύπος αποκάλυψε την ουσία της υπόθεσης.

Για τον Βίκτορα Ορμπάν, αυτό ήταν ένα σοβαρό πλήγμα σε μια δύσκολη στιγμή για την Ουγγαρία, η οποία αντιμετωπίζει την πίεση από τα 25 κράτη μέλη, που είναι πολύ δυσαρεστημένα από το βέτο που έθεσαν η Βουδαπέστη και η Βαρσοβία κατά του σχεδίου ανάκαμψης και του μακροπρόθεσμου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού. Ένα σοβαρό χτύπημα, επειδή η σεξουαλικότητα του Jozsef Szajer έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δημόσιες τοποθετήσεις του υπέρ της χριστιανικής οικογένειας με την παραδοσιακή έννοια του όρου, «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» που κάποτε πρέσβευαν σην Ελλάδα οι ομογάλακτοί του.

Στη σφαίρα του Viktor Orban, ο Jozsef Szajer δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο αρχιτέκτονας του ουγγρικού Συντάγματος του 2012 που είχε κάνει ιερό τον γάμο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και έκανε την εθνική εκπροσώπηση υπόλογη στον Θεό. Εν ολίγοις, ο Szajer είναι μια φιγούρα της ουγγρικής ηθικής τάξης και η ταρτουφερία του υπονομεύει την ηθική πίστη της πολιτικής του οικογένειας. Κάποιοι στην Ουγγαρία, έφτασαν στο σημείο να φανταστούν ότι οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ήταν αμέτοχες στο ξέσπασμα της υπόθεσης για να αποδυναμώσουν την ουγγρική θέση

Η δυσπιστία αντηχεί στη γυναίκα του Jozsef Szajer

Ο Jozsef Szajer είναι ο σύζυγος της Tunde Hando, πρώην δικαστού και νυν επικεφαλής του Εθνικού Γραφείου Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας. Ο διορισμός της, σε αυτό το υψηλό δικαστικό αξίωμα, ήταν αμφιλεγόμενος, ιδίως λόγω της υποστήριξης που είχε αποκτήσει ο Szajer, χάρη στην εγγύτητά του με τον Viktor OrbanΓια τα παραστρατήματα  του συζύγου της η κυρία Tunde Hando δεν φέρει ευθύνες. Αλλά η ατίμωση αποδυναμώνει αναγκαστικά τη υψηλή θέση της. Και τούτο, είναι ένα κακό χτύπημα που εισέπραξε ο Orban.

Τελικά, αυτή η ιστορία, με τις γαργαλιστικές πτυχές της, παραμένει λυπηρή, γιατί η σεξουαλικότητα του Jozsef Szajer δεν θα έπρεπε ποτέ να αποκαλυφθεί στο κοινό, παρόλο που δεν ανταποκρίνεται στις πολιτικές του ιδέες. Πώς ένας φλογερός χριστιανός να παραδεχθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος ; Σε αυτήν την περίπτωσή του, απλώς παραβίασε τους κανόνες του βελγικού εγκλωβισμού. Η βελγική αστυνομία δεν έδωσε συνέχεια στο γεγονός ότι βρέθηκαν ναρκωτικά στο σακίδιό του.

Ήδη είχαμε και την περίπτωση του Jörg Haider

Δεν είναι η πρώτη φορά που πολιτικοί ηγέτες εμπλέκονται σε αντιφάσεις μεταξύ των λόγων και των ηθών τους. Ο αείμνηστος Jörg Haider,  ηγέτης της αυστριακής ακροδεξιάς (του κόμματος BZÖ), είχε ψηφίσει αρκετές φορές κατά της αναγνώρισης των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. Όμως οι συνθήκες του θανάτου του αποκάλυψαν την αμφιφυλοφιλία του (ήταν παντρεμένος με την Claudia Haider). Πραγματικά είχε περάσει τις τελευταίες ώρες του μεθυσμένος σε ένα γκέι μπαρ στο Klagenfurt και στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Ο  Stephen Petzner, ο στενότερος πολιτικός του σύμβουλος, αποκάλυψε ότι ήταν ο εραστής του αείμνηστου ηγέτη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προεδρία του κόμματος που είχε αναλάβει πίσω από τον Haider.

Το κόμμα BZÖ παραδέχθηκε ότι η ομοφυλοφιλία δεν ήταν ασυνήθιστη στις τάξεις του και, μεταξύ του 2013 και του 2015, απέκτησε έναν νέο ηγέτη, τον Gerald Grosz, ο οποίος διεκδικούσε αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό !

Αιδώς ακροδεξιοί Υποκριτές και Φαρισαίοι.

 

 

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα