Η σκληρή απάντηση Χ.Χαφτάρ σε Ερντογάν: «Εσύ ευθύνεσαι για την εξάπλωση της τρομοκρατίας στην Ευρώπη»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πρόσθεσε τα εξής:

“[Ο Ερντογάν] υποστήριξε τον ISIS και άλλες οργανώσεις τρομοκρατών στις ενέργειές τους να σκοτώσουν τους Κούρδους, να καταστρέψουν τις πόλεις τους, να καταστρέψουν την οικονομία τους … [Η Τουρκία] είναι μια βάση επιχειρήσεων για όλα τα μέλη του ISIS και της αλ Κάιντα. Οπότε δεν μπορούν να είναι ένα μονοπάτι για την ειρήνη στη Λιβύη μέσω της Τουρκίας “.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Χαφτάρ:

M.LNA@LNA2019M

Spox to : You have put thousands of Syrian refugees up for purchase. You are responsible for the spread of terrorism in , and this is by recruiting hundreds of youth from Europe into and and pushing them into the war in .

Ενσωματωμένο βίντεο

232 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τις τελευταίες 48 ώρες περισσότεροι από 41 Σύριοι τρομοκράτες έφυγαν από την Τρίπολη με τη βοήθεια διακινητών ανθρώπων που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση της Τρίπολης (GNA) και περισσότεροι σχεδιάζουν να φύγουν σύντομα (για την Ευρώπη). Εκβιάζετε την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Ο εκπρόσωπος του Χαφτάρ πρόσθεσε:

Οι τουρκικές ΜΚΟ που στην πραγματικότητα είναι οργανώσεις που ανήκουν στην MİT (τουρκική μυστική υπηρεσία) υποστηρίζουν την Τουρκία στη Λιβύη. Η ΜΚΟ με την ονομασία IHH, η οποία αποτελεί αποδεδειγμένο βραχίονα υποστήριξης της Αλ Κάιντα στη Συρία, παρέχει όπλα, υλικοτεχνική υποστήριξη και ιατρική βοήθεια στους τζιχαντιστές, είναι η κορυφαία από πολλές τέτοιες οργανώσεις.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/839280_i-skliri-apantisi-hhaftar-se-erntogan-esy-eythynesai-gia-tin

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα