«Η Σαϊεντολογία του κατέστρεψε την ζωή»: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ

Προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είχε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ και γιος της Λίζα Μαρί, και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης λίγο προτού αυτοκτονήσει στην πολυτελή έπαυλη της μητέρας του. Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως κατηγορούσε την Σαϊεντολογία πως του είχε καταστρέψει την ζωή.

Ο 27χρονος Μπέντζαμιν Κίο βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αφότου φέρεται να πυροβόλησε τον εαυτό του κατά την διάρκεια ενός πάρτι στο πολυτελές αρχοντικό της μητέρας του στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Η Σαϊεντολογία κατέστρεψε την ζωή του
Ένας παιδικός του φίλος αποκάλυψε στον συγγραφέα Τόνι Ορτέγκα πως ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ πρόσφατα πάλευε με το αλκοόλ και τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, ισχυρίστηκε επίσης πως ο Κίο του μίλησε πρόσφατα για το πως «καταστρέφει η Σαϊεντολογία τα παιδιά» καθώς και ο ίδιος μαζί με την αδερφή του έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτή την αίρεση, προτού η μητέρα τους, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έρθει σε διαφωνία με τον αμφιλεγόμενο ηγέτης της, τον Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, το 2014. «Το πιο σημαντικό είναι πως όλη η οικογένεια διαμορφώθηκε από την Σαϊεντολογία και τώρα πληρώνει το τίμημα» τονίζει η πηγή.
Η πηγή εικάζει επίσης πως η συμμετοχή της οικογένειας στην Σαϊεντολογία πιθανότατα ευθύνεται για τον αποκλεισμό του 27χρονου από κατάλληλη φροντίδα ψυχικής υγείας, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως μια «αποσταθεροποιητική δύναμη μεταξύ των γονέων και των παιδιών» αναφέρει το Underground Bunker. Να σημειωθεί πάντως, πως ο πατέρας του Μπέντζαμιν Κίο και ο πρώτος σύζυγος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ Ντάνι Κίο, εξακολουθεί να είναι μέλος της Σαϊεντολογίας.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ – Ωστόσο δεν ήταν έκπληξη η αυτοκτονία του γιου της
Την ίδια ώρα, πρόσωπο από το περιβάλλον της Λίζα Μαρί έλεγε στον Τύπο πως είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πως ανησυχεί για τον εαυτό της.

«Ηταν το μωρό της. Περισσότερο από την Ράιλι και τα δίδυμα. Θα είναι δύσκολο να το αποδεχτεί αυτό που έγινε. Ανησυχώ πραγματικά πως αυτό θα είναι πάνω από τις δυνάμεις της», ανέφερε. «Το λάτρευε αυτό το παιδί. Ηταν ο έρωτας της ζωής της. Είναι διαλυμένη», συνέχισε.

H Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με τον γιο της, Μπέντζαμιν
H Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με τον γιο της, Μπέντζαμιν
Μία άλλη πηγή πάντως, ανέφερε στην The Sun ότι η πράξη του γιου της, δεν θα έπρεπε να αποτελεί «μεγάλη έκπληξη» για την ίδια. «Είναι σοκαριστικά νέα, αλλά όχι και τόσο σοκαριστικά καθώς πάλευε με πολλά ζητήματα», ανέφερε η πηγή.

Ο Μπέντζαμιν Κίο, πριν αυτοκτονήσει, φιλοξενούσε πάρτι στο σπίτι του, όταν γείτονες γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, άκουσαν φωνές. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, η σύντροφός του, Νταιάνα Πίντο, του φώναζε «μην το κάνεις», πριν τελικά ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ, αυτοκτονήσει με μία σφαίρα στο στήθος. Καταθέτοντας στην αστυνομία, η νεαρή σύντροφός του είπε μάλιστα πως φοβάται ότι η οικογένειά του θα την κατηγορήσει για την πράξη του.

Ο Μπέντζαμιν Κίο με την σύντροφό του Νταϊάνα Πίντο
Ο Μπέντζαμιν Κίο με την σύντροφό του Νταϊάνα Πίντο
«Θα με μισήσουν. Θα με κατηγορήσουν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, με το φιλικό περιβάλλον να αναφέρει πως αισθανόταν ένοχη που δεν κατάφερε να το σταματήσει.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/saientologia-katestrepse-zoi-aytoktonia-eggonoy-elbis-prislei

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα