Η Ρωσία παρέδωσε για πρώτη φορά δημόσια στρατιωτικό εξοπλισμό στο Ντονέτσκ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Απρίλιος 2, 2021. 23:06. Ελλάδα.

Η κατάσταση στο Ντονμπάς (ανατολική Ουκρανία) αναγκάζει τη Μόσχα να στείλει σαφή μηνύματα στους δυτικούς «εταίρους» της γενικά, και ειδικότερα στο Κίεβο, ότι είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητο να μεταφερθεί η αργή σύγκρουση στην περιοχή σε μια καυτή φάση, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

 

Έτσι, για πρώτη φορά, η Ρωσία έχει παραδώσει δημόσια στρατιωτικό εξοπλισμό στο Donbass, καθιστώντας σαφές ότι εάν συμβεί κάτι, δεν θα αφήσει τη «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (ДНР) και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (ЛНР ) χωρίς βοήθεια.

Το έτος 2021 ξεκίνησε με μια απότομη αύξηση του αριθμού των επιθέσεων στα εδάφη των αυτοανακηρυχθέντων δημοκρατιών από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Τον Φεβρουάριο, μια μεγάλη ανακατανομή μονάδων και υποδιαιρέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου της Ουκρανίας άρχισε στο  Ντονμπάς και στα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Μετά από αυτό, το Κίεβο άρχισε να μιλά ανοιχτά για το τέλος των συμφωνιών του Μινσκ και για την ανάγκη επείγουσας συνάντησης της «μορφής της Νορμανδίας», αλλιώς θα υπάρξει πόλεμος.

«Репортёр»

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα