«Η Ρωσία θα μείνει για πάντα στη νότια Ουκρανία», λέει συνεργάτης του Πούτιν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Πούτιν σε ρωσικό εργοστάσιο πυραύλων / Φωτογραφία: ΑΡ
06/05/2022  18:10
Η Ρωσία θα παραμείνει «για πάντα» στη νότια Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία, του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Αντρέι Τουρτσάκ έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Χερσώνα, μια μεγάλη πόλη της Ουκρανίας, την οποία ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους από τον Μάρτιο.

«Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής Χερσώνα, θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά ότι η Ρωσία είναι εδώ για πάντα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» δήλωσε ο Τουρτσάκ, πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Ανω βουλή), σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. δύσκολο το βλέπω. Κάποια στιγμή ο Πούτιν θα μας αποχαιρετήσει θέλοντας και μη και τότε κάτω απο τις διεθνής και εσωτερικές πιέσης και υπο το καθεστώς χρεοκοπίας οι Ρώσοι θα πρέπει να υποχωρήσουν εκτός εάν θέλουν να ζουν όπως οι βορειοκορεάτες ή να ζουν με τον φόβο του ΝΑΤΟ. O κόσμος μπορεί να ζήσει χωρίς την Ρωσία. Η Ρωσία δεν μπορεί δίχως τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα