Η ΝΔ έχασε και το μεγαλύτερο «κάστρο» της: Αποδοκιμάστηκε στον μοναδικό νομό που είχε πάνω από 50% στις εκλογές του 2019

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πλησιάζει το τέλος τους…

Η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν επεισοδιακή, καθώς αρκετοί πολίτες τον περίμεναν για να τον αποδοκιμάσουν έντονα. 

Μια εικόνα που πλέον έχει γίνει συνήθεια για τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία δέχονται σχεδόν σε κάθε τους δημόσια επίσκεψη αποδοκιμασίες. Χαρακτηριστικές βεβαίως είναι και οι παρεμβάσεις των πολιτών σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όμως αυτό που έγινε χθες έχει διπλή σημασία και δείχνει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο τη συγκεκριμένη κυβέρνηση!

Και πώς άλλωστε να το κάνουν, όταν η ακρίβεια έχει χτυπήσει «κόκκινο», όταν φοβάσαι να ανοίξεις τον λογαριασμό του ρεύματος για να μην πάθεις κάποιο καρδιακό, όταν βλέπεις τον Ν.Μηταράκη να λέει στους Πακιστανούς «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», όταν η κυβέρνηση εκβιάζει πολίτες για να δεχθούν μια ιατρική πράξη και άλλα πολλά.

Τα όσα έγιναν χθες απέδειξαν ότι έπεσε και το τελευταίο «γαλάζιο κάστρο», καθώς η Καστοριά ήταν ο μόνο νομός στον οποίο η ΝΔ είχε πάρει πάνω από 50% στις εκλογές του 2019! Είχε πάρει 50,23%. 

Όταν τα «γαλάζια» στελέχη δέχονται τέτοιες αποδοκιμασίες στο «κάστρο» τους τότε καταλαβαίνουμε ότι πλέον έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα, παρά τις «πετροταϊσμένες» δημοσκοπήσεις που συνεχίζουν να τη δίνουν κοντά στο 32%, αλλά και τα όσα λένε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι… «δόξα τω Θεό είμαστε καλά».

Μάλιστα η αμηχανία του Α.Γεωργιάδη για τα όσα έγιναν στην Καστοριά ήταν έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του, αφού έφτασε στο σημείο να υποβιβάζει ακόμη και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση ρωτώντας τον: «Νικολάκη τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού που είναι μηδέν;».

Στην πραγματικότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και προσπάθησε στη σύσκεψη να κάνει χιούμορ λέγοντας «σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και μέσα και έξω», με τους παριστάμενους να γελάνε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσα από τη σύσκεψη έκανε λόγο για ακραίο λαϊκισμό αναφερόμενος στην ειρωνική ερώτηση που του απηύθυνε ένας πολίτες εάν τα βγάζει πέρα με τον μισθό του υπουργού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει απάντησε ότι με νόμο Σαμαρά οι βουλευτές που είναι και υπουργοί δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Τα όσα είδαμε στην Καστοριά είναι ένα μόνο δείγμα για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί για τη ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι βγήκε με αυτοδυναμία γιατί είχε υποστηρίξει ότι θα σκίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ. 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1056942_i-nd-ehase-kai-megalytero-kastro-tis-apodokimastike-ston

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως να σε πείσει η κυρία , ”σπήκερ” που δεν γνωρίζει ότι η Καστοριά είναι στην Δυτική Μακεδονία και μας ενημερώνει ότι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας….,ενώ είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ,πρώην Νομαρχίας. (τι μας έκανε ο Καλλικράτης του κ.Ραγκούση)
    Μάθετε πρώτα Γεωγραφία κύριοι και κυρίες εκεί στο pronews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα