Η κ. ΝΤΟΡΑ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Μπορεί να μας πει κανείς τι έχει προσφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου η κ. Ντόρα Μπακογιάννη με την μακρόχρονη παρουσία της; Μόνο προβλήματα.
Δημιούργησε έναν κύκλο αγιογράφων δίπλα της οι οποίοι της φτιάχνουν το προφίλ και λειτουργούν ως δόρατα στις εσωτερικές αντιπαραθέσεις της.
Δεν έχω παρακολουθήσει καμιά πολιτική δραστηριότητά της που να απέδωσε κάτι απτό για την χώρα και το λαό της. Σε ό,τι έχει εμπλακεί το προσωπικό συμφέρον, οικονομικό και πολιτικό, είναι τα προεξάρχοντα.
Ο πρωθυπουργός αδελφός της την διόρισε πρόεδρο μιας επιτροπής για την Θράκη. Επιτροπής που θα διαχειριστεί χρήματα. Έχει τη σημασία του αλλά το παραβλέπω.
Εκείνο, όμως, που δεν μπορώ να παραβλέψω και θα ήθελα να τονίσω στο σχόλιο αυτό είναι η επισήμανση του κ. Αχμέτ Ιμάμ, Πρόεδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων σε χθεσινή εκπομπή της διαδικτυακής τηλεόρασης Ανιχνεύσεις web tv ότι κατά την επίσκεψή της στη Θράκη οι Πομάκοι της ζήτησαν να την συναντήσουν για να της θέσουν ορισμένα ζητήματα πολιτικής που ακολουθεί η ελληνική πολιτεία και οδηγούν σε αναγκαστικό εκτουρκισμό των Πομάκων.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα τυχερός ως πρωθυπουργός. Θα ξανακερδίσει τις εκλογές, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις του διότι η εναλλακτική λύση στο πολιτικό σκηνικό είναι ο κ. Τσίπρας. Και ο κ. Τσίπρας είναι χειρότερος.
Δεν μπορεί, όμως, μια πολιτεία, όπως η ελληνική, να ταλαντεύεται μεταξύ δύο αδιεξόδων.
Όσοι το πιστεύουν ας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα: μετριοπαθούς, χωρίς ακρότητες αλλά που θα θέλει να διαφυλάξει της διαχρονική μας ιδιαιτερότητα και θα ενδιαφερθεί για ένα στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης ολόκληρης της κοινωνίας.
Ο Αχμέτ Ιμάμ μίλησε, χθες, στην διαδικτυακή τηλεόραση “Ανιχνεύσεις web tv και στην εκπομπή του Σταύρου Καλεντερίδη “Εκτός Πλαισίου”.
Στην ίδια εκπομπή, ο πρέσβης ε.τ. Νίκος Κανέλλος έθεσε το ερώτημα “τι σημαίνει ιδιωτική επίσκεψη του Τσαβούσογλου στη Θράκη”; Ιδιωτική επίσκεψη όταν είμαστε μέλος μιας ξένης κυβέρνησης είναι όταν επισκεπτόμαστε συγγενείς μας
Να σημειώσω πως αρχικά ο Τσαβούσογλου ζήτησε η επίσκεψη του να γίνει σήμερα, 29 Μαίου για προφανείς λόγους συμβολισμού. Ευτυχώς, τους έκοψε, ή φοβήθηκαν τον κόσμο και τις αντιδράσεις και δεν του το επέτρεψαν οι άνθρωποι της κυβέρνησης.
Ας ευχηθούμε πως αύριο δεν θα δούμε συγκεντρώσεις ελάχιστων, πληρωμένων από το Προξενείο μειονοτικών με κάτι πράσινες σημαίες που απεικονίζουν γνωστούς χάρτες. Διότι τότε, η επίσκεψη θα γίνει εφιάλτης για την κυβέρνηση.
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα