Η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας δημοσιεύει βίντεο που γελοιοποιεί τον Μακρόν – Τον παρουσιάζει σαν εχθρό του Ισλάμ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT δημοσίευσε βίντεο, το οποίο μάλιστα έχει και ελληνικούς υπότιτλους, που γελοιοποιεί τον Εμανουέλ Μακρόν και τον παρουσιάζει σαν εχθρό του Ισλάμ.

Το βίντεο ξεκινά γελοιποιώντας τον Μακρόν, κατηγορώντας τον ότι εξέδωσε θρησκετική οδηγία κατά του Ισλάμ, ενώ στη φωτογραφία που συνοδεύει το σχόλιο ο Γάλλος πρόεδρος εμγανίζεται φορώντας ένα σαρίκι. Στη συνέχεια, ο σχολιαστής συνεχίζει λέγοντας οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα, επειδή είναι οργισμένοι, ενώ κατηγορεί το Charlie Hebdo ότι εμφανίζεται ως «προπύργιο της ελευθερίας του λόγου» και αναδημοσιεύει τα επίμαχα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ «για να προσελκύσει την προσοχή».

Ο σχολιαστής, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται φορώντας φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, τονίζει ότι «το σημερινό μας θέμα είναι το πρόβλημα της Ευρώπης με το Ισλάμ», επικρίνοντας ωστόσο έντονα τις πρόσφατες δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν.

Δείτε το βίντεο:

 

Κατηγορεί επίσης τη Γαλλία ότι κάνει διακρίσεις εις βάρος των μουσουλμάνων που προτιμούν «χαλάλ» τρόφιμα, ενώ χαρακτηρίζει τις κρίσεις στις ισλαμικές χώρες «υποπροϊόντα» της «αποικιοκρατίας και της αποικιοκρατικής τάξης που διήρκησαν αιώνες».

Κατηγορεί ακόμη τον Μακρόν για «κατευθυνόμενη, σοβινιστική, γεμάτη μίσος ρητορική» και ότι επιτίθεται κατά του Ισλάμ για να πάρει ψήφους στις εκλογές του 2022, «δίνοντας στην ακροδεξιά αυτό που θέλει».

«Ο Μακρόν πρέπει να σώσει τους μουσουλμάνους στη χώρα του από τη ραγδαία αυξανόμενη και συστηματική διάκριση που αντιμετωπίζουν στη δήθεν χώρα της ελευθερίας, ισότητας και αδερφοσύνης» καταλήγει το βίντεο.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/930743_i-kratiki-tileorasi-tis-toyrkias-dimosieyei-vinteo-poy-geloiopoiei-ton

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα