Η ΚΝΕ κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Μπελογιάννη: Υποκρισία και διγλωσσία [αφίσα]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Η ΚΝΕ κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Μπελογιάννη: Υποκρισία και διγλωσσία [αφίσα]

Για υποκρισία και διγλωσσία κατηγορεί σε αφίσα της η ΚΝΕ τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης».

Στην αφίσα πρωταγωνιστούν στο πάνω μέρος ο πρωθυπουργός από τα εγκαίνια της έκθεσης και στο κάτω ο Πάνος Καμμένος από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τη δήλωσή του «Μόνο η Αμερική μπορεί να μας βοηθήσει. Το σχέδιο Μάρσαλ που έγινε με το δόγμα Τρούμαν ήταν μία βοήθεια προς την Ελλάδα».

«Όταν ο Τσίπρας “τιμάει” τον Μπελογιάννη και την επόμενη μέρα ο Καμμένος λέει: “Το σχέδιο Μάρσαλ που έγινε με το δόγμα Τρούμαν ήταν μία βοήθεια προς την Ελλάδα”», σχολιάζει στην αφίσα η ΚΝΕ.

Πηγή: Η ΚΝΕ κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Μπελογιάννη: Υποκρισία και διγλωσσία [αφίσα] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/328258/i-kne-kata-tsipra-kai-syriza-gia-ton-niko-mpelogianni-ypokrisia-kai-diglossia-afisa#ixzz4coSDRBJO

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόνο η ΚΝΕ δεν γνωρίζει πως ο δογματικός νους εύκολα γίνεται υποχείριο εκείνων που ηγούνται των δογμάτων.

    Ποιος είπε στη νεολαία του ΚΚΕ ότι ο Μπελογιάννης είναι… κτήμα του κόμματος της;

    Καλύτερο θα ήταν για την ΚΝΕ να βγει από τον άχαρο εγκλωβισμό της στη θέση του εντολοδόχου θέτοντας, εν προκειμένω, το ερώτημα γιατί δεν σώθηκε ο Μπελογιάννης, όταν έχει καταγραφεί ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για τη σωτηρία του!

    Αρκεί η έρευνα να γίνει από την ίδια ερευνώντας όλες τις… γραφές και όχι τη μία!Αν της επιτρέψει, φυσικά, η ηγεσία της να ερευνήσει τα ιερά επτασφράγιστα αρχεία του κόμματος!

    Αποτελεί όνειδος, για τους εντολείς της ΚΝΕ, η χρησιμοποίηση της Νεολαίας τους
    στη διαμάχη τους με τη νυν ηγεσία (ΣΥΡΙΖΑ) του πάλαι ποτέ ΚΚΕ εσωτερικού!

    Φαίνεται πως όλα μπορεί να αλλάζουν σε τούτη τη ζωή, εκτός από τις ηγεσίες του ΚΚΕ! Λες και όλες βγαίνουν από τα κιβώτια που φυλάσσονται στα σιδερόφραχτα υπόγεια του Περισσού μαζί με τα αρχεία του! Πολιτικές μούμιες δηλαδή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα