Η Καϊλή εμπιστευόταν το σύντροφό της αλλά εκείνος την πρόδωσε: Δήλωση του συνηγόρου της μετά τη συνάντηση στις φυλακές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Εύα Καϊλή «εμπιστεύτηκε» τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι  και «κείνος την πρόδωσε». Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στο τέλος της τετράωρης συνομιλίας με την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που κρατείται στις φυλακές Χάρεν.

Συνεχιζονται οι αποκαλύψεις

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Qatargate, για το οποίο έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες από τα Ιταλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι αρχίζει να συνεργάζεται με τις Βελγικές Αρχές, δίνοντας μάλιστα και άλλα ονόματα.

Σύμφωνα με την La Repubblica ο Παντσέρι έδωσε πληροφορίες και ονόματα για άλλους ευρωβουλευτές, όπως αυτό του Φραντσέσκο Κοτσολίνο, με τον οποίο συνεργάζεται ως βοηθός ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, σύντροφος της Εύας Καϊλή. Επίσης, αναφέρεται το όνομα του Βέλγου σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, λέγοντας πως “πήγε στο Κατάρ”, αλλά και της σοσιαλδημοκράτισσας Μαρία Αρένα, για την οποία είπε πως “ξέρω ότι πήγε στο Κατάρ μια φορά και ότι έλαβε ένα δώρο”.

Επίσης, ο Παντσέρι φαίνεται να είπε πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του “δεν ήταν διαθέσιμα σε άλλους” και η La Repubblica κάνει λόγο για μια αμυντική στρατηγική που αποσκοπεί να πείσει την εισαγγελία ότι όταν ήταν ευρωβουλευτής, δηλαδή πριν το 2019, δεν είχε πάρει χρήματα.

Με πληροφορίες από ansa.it και ertnews.gr 
Ελλάδα Αθήνα 

Η Καϊλή εμπιστευόταν το σύντροφό της αλλά εκείνος την πρόδωσε: Δήλωση του συνηγόρου της μετά τη συνάντηση στις φυλακές

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα